A.Ditkovskytei ir P.Vanagui žiūrovai plojo stovėdami

Naujausioje Pirmojo Baltijos kanalo (PBK) projekto „Ledas ir liepsna“ laidoje Agnė Ditkovskytė ir Povilas Vanagas savo pasirodymu žiūrovus pašokdino iš krėslų – publika audringai plojo stovėdama, skandavo „bravo“ ir „šaunuoliai“.

Lietuvos garbę ginanti pora tapo viena iš dviejų, pelniusių maksimalų komisijos narių įvertinimą – 12 balų.

Taigi dabar Agnės ir Povilo poros sąskaitoje - 23.86 balai. Po šokio ant ledo lietuviai turnyrinėje lentelėje iš 12-13 vietos pakilo į 6-8, kuria dabar dalinasi su Natalijos Podolskojos ir Maksimo Marinino bei Andrejaus Černyšovo ir Margaritos Drobiazko poromis.

Ketvirtojo etapo šokio ant ledo tema buvo „Duetai“. Lietuvos pora pasirinko atlikėjų Thom Yorke ir Bjork dueto kūrinį “I've Seen It All”.

Šiuo šokiu ant ledo pora siekė perteikti vyro ir moters santykių dramą, kuomet vienas iš jų niekaip negali pamiršti patirtos skriaudos.

Kad šokis taptų aiškesnis ne tik girdintiems muziką, tačiau ir kurtiesiems, Agnė ir Povilas pasitelkė gestus. Besiruošdami pasirodymui lietuviai baiminosi, jog suprantamai atskleisti stiprių išgyvenimų nepavyks, tačiau įtemptu darbu ir ilgomis repeticijomis pasiektas rezultatas sudrebino širdis stebėjusiųjų pasirodymą tiek salėje, tiek anapus TV ekranų.

„Aš negaliu žodžiais apsakyti to, ką mačiau. Tesinorėjo, kad tai tęstųsi... Ši pora dar kartą įrodė esanti viena iš stilingiausių porų šiame projekte, kurios lygis yra išskirtinis,“ – apie Agnę ir Povilą kalbėjo garsi lietuvių aktorė Ingeborga Dapkūnaitė. Naujasis komisijos narys – žinomas Ukrainos dainininkas Nikolajus Gnatiukas, projekte pakeitęs A.Cekalo, lietuvių porai dėkojo žemai nusilenkdamas.  

P. Vanagas atskleidė, jog tokio lygio pasirodymas buvęs jo pastarųjų dvejų metų svajonė. Šis šokis buvo itin svarbus ir Agnei, jaunoji aktorė jį skyrė ypač artimam žmogui – žymiai Rusijos aktorei Alionai Bondarčiuk, palikusiai šį pasaulį kiek daugiau nei prieš metus.

Po lapkričio 14 d. pasirodymo ties iškritimo riba atsidūrė dvi – S.Svetikovos ir A.Tichonovo bei T.Sarkisiano ir M.Petrovos poros. Visą savaitę balsuodami trumposiomis žinutėmis žiūrovai nuspręs, kuri pora tęs dalyvavimą projekte. Susumavus 4-ojo etapo pasirodymų (šokio ant parketo ir dailiojo čiuožimo) balus, projekto lyderiais tapo Nadeždos Meicher ir Piotro Černyševo pora (Ukraina), sukaupusi maksimalų 24 balų kraitį.

Kol kas nėra aišku, ar Kazachstaną atstovaujanti Lindos Nigmatulinos ir Ruslano Gončiarovo pora liks projekte. Prieš pat pasirodymą atliekant apšilimo pratimus, Linda patyrė traumą – greičiausiai susilaužė šonkaulį, todėl buvo išvežta į ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių