A.Brazausko dovana žmonai – atviriausias interviu

Prieš 60-ąjį žmonos Kristinos gimtadienį Algirdas Mykolas Brazauskas jai pasiryžo įteikti neeilinę dovaną. Aukščiausios valdžios postus užėmęs vyras pirmą kartą atvirai papasakojo savo meilės ir bendro gyvenimo su Kristina istoriją.

A.M.Brazauskas tikino, jog žmona iš esmės pakeitė jo kasdienybę, ir kad ši moteris galėtų būti pavyzdžiu visoms Lietuvos moterims. Anot laimingo sutuoktinio, ideali moteris ta, kuri kiekvieną rytą šypsosi, kuri nevaikšto „kaip kūtvėla iki dvylikos“, kuri niekada nevėluoja, skaniai gamina valgyti ir, žinoma, neužmiršta pabučiuoti savo vyro.

Laidoje „Gyvenimas pagal moteris“  išgirsite pokalbį ir su pačia K.Brazauskiene. Žurnalistams moteris buvo jau seniai pažadėjusi, jog po jubiliejaus šventės atskleis daugybę paslapčių. Ir, reikia pripažinti, kad savo žodį ji tesėjo su kaupu: Ne tik atvirai papasakojo daugybę intriguojančių savo gyvenimo istorijų, bet ir patikėjo užsienio kelionėse pačios filmuotą medžiagą, kurioje užfiksuotos intirguojančios garsiausios Lietuvos poros  akimirkos ir linksmi ponios Kristinos komentarai.

Visa tai jau antradienį pamatys LNK laidos „Gyvenimas pagal moteris“ žiūrovai.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių