70-ąjį jubiliejų mininčiam V. Prudnikovui – šalies vadovų sveikinimai

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė ir premjeras Saulius Skvernelis 70-ojo gimtadienio proga pasveikino operos solistą Vladimirą Prudnikovą.

Šalies vadovės teigimu, solisto balsas, skambantis Lietuvos ir pasaulio scenose, atstovauja aukščiausiai operinės ir kamerinės muzikos kultūrai.

Kaip rašoma Prezidentės pranešime, V. Prudnikovas yra Lietuvos operos legenda, mylima klausytojų, gerbiama kolegų ir vertinama jaunosios kartos solistų.

Prezidentė padėkojo, kad solistas išskirtiniu savo talentu kuria, stiprina ir garsina Lietuvą, ir garbingo jubiliejaus proga palinkėjo visokeriopos sėkmės, stiprybės, įkvepiančių minčių ir naujų iškilių darbų.

„Jūsų talento galia jau daug metų stebina, jaudina ir žavi tiek Lietuvos, tiek pasaulio operos meno mylėtojus. Esate sukūręs daug įsimintinų vaidmenų, labai svarbu, kad kūrybos paslaptis ir sukauptą patirtį perduodate jaunajai kartai, išugdėte daug gabių dainininkų. Didžiai gerbiamas, Vladimirai, nuoširdžiai sveikinu Jus su gražiu jubiliejumi ir linkiu ilgų bei kūrybos džiaugsmo kupinų metų,  didelės sėkmės vykdant kitas svarbias likimo Jums patikėtas misijas“, – sakoma premjero sveikinime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių