54-erių M. Stowe – seksualiausių pasaulio moterų penketuke (foto)

Grįžti į straipsnį

www

www portretas
Buvo kazkada tikrai labai grazi moteris,o dabar nuo tu plastiniu i save nepanasi,nes kakta labai aukstai ir lupos nenaturaliai ispustos. Man ji dabar labai negrazi. Kaip aktore,gal ji ir gera,bet isvaizda dabar - baisi. Kaip galima isrinkti seksualiausia,juk reiketu ziureti ne tik i figura,bet ir veida,o jis atstumiantis.

ha

ha portretas
tokių gražuolių kaip nuotraukoj , pilna mūsų gimtinė, bet tie kurie duodat garantija kad ji seksualiausia, tai pasakykit kurioj vietoj tai matosi? Mes lietuviai kol nepamėginam, neparagaujam ,tokių durnybių neskelbiam.Jau vien fiziologiškai mąstant tas seksumas mažėja tokiuose metuose, o žurnaliugui ne, matyt nedaug esi mėgines, užtenka į silikonus pažiurėti ir ten kur žemai pradeda kažkas darytis tai tau seksualumas? Iš vis tas žodis tinka kurtizanėms, kai ji pereina per daugelio rankas ir jie gali pasakyti , šalta ji ar seksuali, seksualumas yra grynai lytiškas karštumas , o ant nuotraukos kaip tai persiduoda?

ah - antram

ah - antram portretas
Jei bent žinotum kas yra seksualumas... Pradžiai, gali būti ir visai be papų, bet seksuali... o toliau - užaugsi, daugiau sužinosi :)

Galerijos

Daugiau straipsnių