43-ejų Kristin Chenoweth figūros pavydi dvidešimtmetės

Pakvaišusi močiutė, mokanti nepilnametį anūką plakti margaritas, o paauglei anūkei rodanti, kaip sukelti krūtis ir kokio trumpumo turi būti sijonėlis, ant kėdės su maksimalaus aukščio kulniukais svirduliuojanti, pro įspūdingo dydžio teleskopą kaimynus stebinti mokyklos laikų priešė...

Kaubojiškomis skrybėlėmis, rausva spalva, plunksnomis ir brangakmeniais išsipuošusios damos, nepamirštančios savo vardinių drabužių nei virtuvėje, nei bažnyčioje...

Rūmus primenantys namai, prabangiausi automobiliai ir kiekvienoje glamūrinėje rankinėje slypinti... Biblija – štai ką jau balandį išvys skandalingiausio pasaulyje, naujausio TV3 serialo „Dievobaimingos kalės“ (Good Christian Bitches arba GCB) herojė Amanda, sugrįžusi į gimtąjį Dalasą!  

Aktorė Leslie Bibb įkūnija gražuolę dviejų vaikų mamą, po kurios padu kadaise buvo visa mokykla, o ypač – jos nemėgstamos, ne tokios gražios ir ne tokios įtakingos klasiokės. Likimui viską sudėliojus savaip, Amandos vyras, iš pradžių uždirbęs milijonus, vėliau – pavogęs milijardus, žūva automobilio avarijoje kartu su savo meiluže, tad nieko gyvenime nedirbusi šviesiaplaukė, praradusi ne tik pinigus, namą, bet ir puikią reputaciją, sugrįžta į motinos namus viską pradėti iš naujo. Iš aikštingos mokyklos blondinės per du dešimtmečius virtusi nuoširdžia, miela dama, Amanda čia, Dalase, sutinka savo praeitį – jos šunybių nepamirštančias, saldaus moteriško keršto trokštančias klasiokes.

Bene įspūdingiausia iš jų – „Emmy“ laimėtojos Kristin Chenoweth herojė Kerolain Kokbern, savo kūną pavertusi tikru aukso grynuoliu! Coliukės ūgio lėlytę Barbę primenanti serialo veikėja mokykloje buvo bjaurusis ančiukas, tačiau kai kurių kūno patobulinimų dėka dabar ši įspūdinga blondinė – tikra gulbė. 43-ejų metų seksualiai putlialūpei aktorei galėtų pavydėti išvaizdos ir charizmos net ir dvidešimtmetės, o jos herojė Kerolain gali užtikrinti jau dabar: balandį prie TV3 ekranų skubės ir moterys, ir vyrai!

„Kai perskaičiusi serialo scenarijų supratau kokia begėdiškai pikantiška asmenybė yra Kerolain, iškart ištariau: ‚Taip, aš imuosi šio vaidmens!‘“ – sako Kristin. Ir priduria, kad visos serialo aktorės yra tiesiog įsimylėjusios savo vaidmenis.

„Manau, kad ‚Nusivylusių namų šeimininkių‘ gerbėjai nebus abejingi ir mūsų serialui. Žinoma, čia ir moterų personažai, ir jų gyvenimai yra visiškai kitokie. Mes – tarsi tikros pietietės: mokame nepasiduoti, pakovoti, ginčytis, o kartais – rietis iki begalybės! Ir nors mano herojės kraujas greitai užverda, ji visada lieka ištikima sau. Jai patinka pamokslauti, lyderiauti ir skaityti maldas, jai patinka džiuginti savo vyrą. Ant vieno peties jai sėdi angelas, ant kito – velnias. Ir apskritai ji turi savo požiūrį į kiekvieną situaciją. Kaip tik tuo ir sukuria iki ašarų juokingas komiškas situacijas“, – pasakoja aktorė.

„Ar manęs neišgąsdino serialo pavadinimas? Tikrai ne, nors ir bijojau prieštaringos žiūrovų reakcijos. Pati esu tikinti ir jokiu būdu nemanau, kad ‚Dievobaimingos kalės‘ šaiposi iš religijos. Čia tiesiog parodomas originalus tikėjimo kelias“, – samprotauja „Emmy“ laimėtoja.     

Amerikiečiai skandalingu pavadinimu pakrikštyto naujojo „Sekso ir miesto“ (Sex and the City) kūrėjų serialo premjeros laukė nekantraudami, o užsienio žiniasklaidoje „Dievobaimingos kalės“ dar iki pirmosios serijos, kuri pasirodė praėjusį šio mėnesio sekmadienį, buvo apibūdinamos kaip rimčiausias varžovas ir kultinėms „Nusivylusioms namų šeimininkėms“ (Desperate Housewives), ir pasaulinės šlovės sulaukusiam „Seksui ir miestui“. Lūkesčiai pasitvirtino: pirmąją skandalingos komiškos dramos seriją pasižiūrėjo 7,6 milijono žmonių!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių