39-erių ūkininkas Petras žmonos televizijoje ieško jau antrą kartą

Balandžio 24-ąją TV3 eteryje prasidėjo antrasis vasaros pasimatymų projekto „Ūkininkas ieško žmonos“ sezonas. Laidos vedėja dainininkė Gintarė Valaitytė TV3 žiūrovus jau supažindino su šešiais žaviais Lietuvos ūkininkais, trokštančiais susirasti savo širdies damas. Vyriausias šešetuko narys – 39-erių kaunietis Petras per televiziją žmonos ieško jau antrą kartą.

Vyras šiuo metu gyvena sostinėje ir prisipažįsta, kad ūkininkavimas – jam dar gana nauja veikla. Kita jo aistra – kulinarija, tad Petras spėjo ne tik sudalyvauti pirmajame „Ūkininkas ieško žmonos“ sezone, bet ir išmėginti savo jėgas kulinarinėse TV3 „Susitikime virtuvėje“ kovose.

Vos prieš metus moterims jis kėlė itin daug reikalavimų, todėl damų laiškų taip ir nesulaukė. Dabar Petras dar labiau pasitiki savimi, tačiau jo norų sąrašas – kur kas trumpesnis: „Svarbiausia, kad suprastume vienas kitą, išliktų pagarba ir pasitikėjimas.“

Vyras save vadina „asfaltiniu“ ūkininku: „Draugas pasiūlė nusipirkti žemių ir pradėti auginti ekologiškus gluosnius, o tai, pasirodo, labai perspektyvus verslas. Kai žemės išsiplėtė, susidomėjau topinambais, kuriuos lietuviai vadina tiesiog žieminėmis bulvėmis. Juos galima rinkti ištisus metus, o vasarą topinambai fantastiškai gražiai žydi.“

Petras ne tik ūkininkauja: kasdien po darbų vienoje valstybinėje įstaigoje jis skuba į arimus Varėnos rajone. „Tai ne tik darbas, bet ir romantika“, – juokiasi Petras, žadantis, kad savo išrinktajai siūlys auginti gėles ir taip puošti aplinką, o teptis rankų sunkiais darbais ūkininko nuotakai tikrai nereikės.

Didžioji vyro aistra – Karaliaučiaus krašto istorija ir Lietuvos politinė situacija, bet jis sako, kad geriausiai atsikvepia dirbdamas žemę. Paklaustas apie tai, ar jam svarbi jo išvaizda, Petras neslepia: „Kiekvienas ūkininkas turi gerai atrodyti. Tikrai rūpinuosi savimi.“

Be Petro, šiemet ieškoti antrųjų pusių TV3 projekte ryžosi dar penki ūkininkai: apie romantikę svajojantis ir ją lepinti žadantis 22-ejų Andrius iš Prienų rajono, miesto gyvenimą į kaimo ramybę Dzūkijoje iškeitęs 26-erių Darius, Dūkštose valdantis keliolika rugiais apsėtų hektarų ir nuosavą mišką turintis 23-ejų Darius, pusantro šimto karvių ūkiui vadovaujantis 33-ejų Martynas iš Prienų ir 21 metų Simas, Biržų rajone valdantis tūkstančius hektarų žemės.

„Kiekvienai – pagal skonį“, – reziumuoja „Ūkininkas ieško žmonos“ vedėja G. Valaitytė,  neslėpdama, kad ji neatsistebi šio sezono dalyvių darbštumu ir nuoširdumu.

Antroji projekto dalis TV3 eteryje bus rodoma birželio 21-ąją, ketvirtadienį. Ūkininkai skaitys gautus laiškus, todėl moterys ir merginos turėtų suskubti ieškoti gražiausių savo nuotraukų ir kuo originaliau, įdomiau ir nuoširdžiau prisistatyti.


Šiame straipsnyje: Ūkininkas ieško žmonos

NAUJAUSI KOMENTARAI

vilija

vilija portretas
Linkiu projektui gyvuoti ir toliau, gal ir mano dukra priaugs. Išleiščiau mielai už šaunaus ūkininko.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių