17 metų už sūnų vyresnė marti tapo anytos teroro auka?

Donatui – 36-eri, sugyventinė Vida už jį vyresnė 17-a metų, o mama juos veja iš namų, nes marti per sena, kad galėtų turėti vaikų. Taip trumpai būtų galima išdėstyti problemą, dėl kurios televizijos laida „24 valandos" vyko į Nedzingės kaimą Varėnos rajone.

Dabar Donatas su Vida glaudžiasi vyro mamos sodyboje esančioje lauko virtuvėlėje, bet ir iš jos netrukus turės išsikraustyti. Anksčiau Donatas gyveno su mama, bet kai įsimylėjo 17- metų vyresnę Vidą, jo gimdytoja net į teismą kreipėsi, kad šis įpareigotų išsikraustyti jos sūnų. Štai tokia anytos neapykanta marčiai, kad net sūnų iš namų išvijo.

Donatas ir kreipėsi į „24 valandas„, ieškodamas užtarimo bei paguodos. Jis su Vida ilgai pasakojo, kokia meilė tarp jų liepsnoja, moteris net gyrėsi, kad visos kaimo gražuolės jai Donato pavydi, koks jis rūpestingas. Deja, Donato mama akla ir kurčia sūnaus meilei. „Sena karvė ir barakuda“ – šie epitetai nuskambėdavo, vos tik ji pradėdavo kalbėti apie marčią.

„Žmogaus gyvenimo prasmė yra vaikai, o ši sena karvė anūkų man jau nepadovanos", - žodžių į vatą nevyniojo senolė. Netrukus, kad būtų įtikinamiau, vietoje žodžių į darbą ji paleido ir rankas



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na  portretas
ir teisingai, lauk ją. 17 metų vyresnė, o jauno vyro parsivest neturi kur. Tiek ir verta.

laima

laima portretas
na vaiku jie tikrai jau nebetures ,bet ar tai svarbiausia

lina

lina portretas
jei cia tas 36metu tai nemanau kad ta 17m vyresne moteris labai jau skirsis
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių