155 kg sveriantis vyras sulieknėti ryžosi dėl žmonos

Jau šį šeštadienį, sausio 19 d., Pirmojo Baltijos kanalo (PBK) eteryje prasideda naujas projektas „Pasverti ir laimingi". 20 projekto dalyvių kovos su papildomais kilogramais ir stengsis atsikratyti antsvorio.  Prižiūrimi trenerių jie visą savaitę lies prakaitą treniruotėse, derins maistą ir dės daugybę valios pastangų – tam, kad šeštadienį atsistoję ant svarstyklių parodytų geriausią rezultatą – numestų daugiausia kilogramų.

Pasverti ir laimingi – tai visame pasaulyje populiaraus šou, kuris yra transliuojamas daugiau nei 90 šalių, ukrainietiškoji versija. 20 dalyvių paskirstomi į dvi komandas.

Kiekviena iš jų 5 mėnesius rūpinsis profesionalus treneris bei dietologai. Atidžiai prižiūrimi specialistų dalyviai turės atlaikyti fizinius išbandymus, dietas, svėrimus, o svarbiausia - atsispirti pagundoms. Ta komanda, kuri per savaitę numes mažiau kilogramų, bus priversta išbalsuoti vieną mažasiasiai sulysusį ir labiausiai komandai koą pakišusį savo narį.

Projekto dalyviai - skirtingo amžiaus bei įvairių profesijų, tačiau juos vienija vienas bendras tikslas – numesti kuo daugiau svorio. Sunkiausias projekto dalyvis sveria 175 kilogramus – tai Nikolajus Vorošnovas, 25 metų ledo ritulio žaidėjas. Vyriausias dalyvis - Genadijus Kolomijec, 46 metų kavinės savininkas, kurio svoris siekia net 155 kilogramus, teigia, kad norėtų sulieknėti dėl savo žmonos. Iš dailiosios lyties atstovių daugiausia sveria 38 metų Galina Boroš. Moteris mano, kad 143 kilogramai – tai kritinė riba, todėl jai tiesiog būtina atsikratyti antsvorio.

Prie projekto vairo stos Liubovė Grešnova (24 m.), jauna,bet jau Ukrainoje puikiai žinoma aktorė. Jos padedami dalyviai sieks savo tikslo – numesti kuo daugiau kilogramų, kad galėtų džiaugtis gera išvaizda ir pagerėjusia sveikata.

Taip pat kiekvieną sekmadienį PBK žiūrovų lauks pokalbių laida „Pasverti ir laimingi", per kurią bus aptariami svarbiausi projekto įvykiai. Laidą ves populiari aktorė Natalja Bočkariova, kuri savo kailiu patyrė, kas yra  kova su antsvoriu. Moteris svėrė 85 kilogramus, bet įdėjusi nemažai pastangų, sėkmingai jų atsikratė. Laidoje svečiuosis žmonės, kuriems pavyko  atsikratyti nereikalingų kilogramų. Jų patirtis bei  patarimai pravers kiekvienam, kas pasiryš keisti savo gyvenimo būdą.

Žinomas televizijos laidų vedėjas, restorano „Legenda" savininkas Gediminas Juodeika, prieš kelerius metus irgi dalyvavo panašiame TV projekte. Jo nuomone, rūpintis savo išvaizda yra būtina, o tokie projektai yra labai naudingi.

„Tokie projektai yra reikalingi ir labai vertingi, nes priverčia į save pažvelgti iš šalies ir atrasti savyje valios keisti savo gyvenseną. Rūpintis savo išvaizdas yra ypač svarbu televizijos vedėjams, šou žvaigždėms, atlikėjams. Turime jausti elementarią atsakomybą prieš žiūrovą, pagaliau – ir prieš save bei savo artimuosius. Per projektą man pavyko numesti net 31 kilogramą! Rezultatu buvau labai patenkintas, o svarbiausia - nepasakyčiau, kad buvo sunku. Sužinojau ir išmokau daug naujo. Televiziniai projektai yra geri tuo, kad daug kuo pasirūpina organizatoriai, dalyvius prižiūri treneriai, dietologai, kurie duoda tikslius nurodymus, ką ir kaip reikia daryti.

Be to, smagu yra tarpusavy konkuruoti, tai skatina dar aktyviau sportuoti, o tuo pačiu - numesti dar daugiau svorio. Naujojo projekto „Pasverti ir laimingi„ dalyviams palinkėčiau gerų rezultatų, o svarbiausia - išsaugoti tuos rezultatus ir vėliau, pasibaigus projektui! O išgirstus patarimus naudoti praktiškai, iš tiesų keičiant savo gyvenimo būdą. Tebūnie tai pamoka visam gyvenimui,“ – sakė G. Juodeika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Garantuotai

Garantuotai portretas
iš pavydo.

eikit

eikit portretas
baikit blūdyt su tuo "sulieknėjo" ir pan......greičiau numirsi,kaip sulieknėsi.)))))Jei taip greit visi lieknėtų,tai storoliukų iš vis pasaulyje nebūtų )))) ir ko visi sergat plonėjimo sindromu ,jei tai tik "kumelio svajonė" )))))))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių