Ž.Žvagulis ir I.Starošaitė nebegyvena kartu?

Dainininkų Žilvino Žvagulio ir Irenos Starošaitės kaimynystėje gyvenantys žmonės gražius poros santykius viešumoje vadina spektakliu.

Pasak kaimynų, pora mažiausiai metus gyvena atskirai – Irena su sūnumi liko bendrame bute Antakalnyje, o Žilvinas išsikraustė ir gyvena atskirai, rašo delfi.lt.

Kartais, pasak portalo šaltinių, Ž.Žvagulis aplanko bendrą savo ir I.Starošaitės vaiką, tačiau pasisvečiavęs visuomet sėda į automobilį ir išvyksta – nakvoti nelieka.

„Žvagulis su Starošaite jau šimtas metų tik apsimetinėja pora, kartu jie nebegyvena. Žvagulis tik atvažiuoja, diskoteką vaikui padaro ir išvažiuoja, ir taip jau ne mažiau nei metus, gal net ir daugiau“, - tikina anksčiau kone kasdien, o dabar tik retomis progomis Ž.Žvagulį sutinkantis kaimynas.

I.Starošaitė ir Ž.Žvagulis susituokę trylika metų. Pažįstami – daugiau, nei dvidešimt. Ž.Žvagulis iš pirmosios santuokos turi du sūnus – Rytį ir Ąžuolą, o su Irena augina sūnų Vakarį. Moteris ne kartą užsiminė, kad labai norėtų susilaukti ir dukters, o jei nepavyks, galvojo net apie įvaikinimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joniukas

Joniukas portretas
O kieno tai reikalas-gyvena ,ar -ne.Pžiūrėkite į savę.

Kaunietė

Kaunietė portretas
O kieno koks reikalas. Gyvena jie ar ne. Kažkam labai niežti bamba. Ju jie ne pirmi ir ne paskutiniai, kurie išsiskiria. Kaip kas nori taip tas ir gyvena.

na

na portretas
blyn , kaip visiems viskas rupi, issiuostykit savo kl...
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių