„Žvaigždžių karų“ kūrėjas susižadėjo su verslininke M. Hobson

„Žvaigždžių karų“  kūrėjas George'as Lucasas ves savo ilgametę draugę Mellody Hobson, ketvirtadienį paskelbė režisieriaus kompanija „Lucasfilm Ltd“.

68 metų G.Lucasas ir M.Hobson, kuri yra Čikagos investicijų firmos „Ariel Investments LLC“ prezidentė, drauge yra pastaruosius šešerius metus. Tai bus antroji G.Lucaso santuoka; 1969-1983 metais jis buvo vedęs „Oskaro“ laureatę, filmų montuotoją Marcią Lucas. M.Hobson niekada nebuvo ištekėjusi.

Planuojamų vestuvių vieta ir laikas neskelbiami. Pora susitikinėja nuo 2006-ųjų.

43 metų M.Hobson taip pat dirba Holivudo studijos „Dreamworks Animation SKG Inc“, kosmetikos kompanijos „Estee Lauder Companies Inc“, kavinių tinklo „Starbucks Corp“ ir interneto kuponų kompanijos „Groupon Inc“ direktorių tarybose.

G.Lucasas, kuris išgarsėjo su 1971 metų mokslinės fantastikos filmu „THX 1138“, „Žvaigždžių karus“ pradėjo 1977 metais, ir jie virto viena daugiausiai uždirbančių visų laikų kino franšizių.

Pastarieji mėnesiai režisieriui ir prodiuseriui buvo intensyvūs - lapkritį G.Lucasas pardavė „Lucasfilm“ ir „Žvaigždžių karų“ franšizę kompanijai „Walt Disney Co“, už 4,05 mlrd. dolerių, o paskui didžiąją dalį tų pinigų skyrė vienam švietimo fondui.

Kino magnatas ir jo sužadėtinė 2013-uosius metus su kitomis žvaigždėmis sutiko rusų milijardieriaus Romano Abramovičiaus pokylyje „superjachtoje“ Šv. Baltramiejaus saloje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių