Žvaigždžių gydytoja: darome viską, kad pastatytume R.Mikelkevičiūtę ant kojų

Nors po kojos traumos, kurią patyrė LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“ dalyvaujanti laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, praėjo jau daugiau nei savaitė, iki šiol neaišku, ar televizijos žvaigždė galės grįžti į projektą.

Rūta prisipažįsta, kad paaiškėjo, jog trauma kur kas sudėtingesnė nei buvo manyta iki šiol.  „Iš pradžių dar tikėjausi, kad padės nuskausminamieji, tačiau nepadeda ir jie“, - atvirauja R.Mikelkevičiūtė.

Praėjusį šeštadienį aistringiausi laidų vedėjos gerbėjai, vėl tikėjęsi išvysti šokančią televizijos žvaigždę, liko nusivylę.  Atėjus laikui pasirodyti R. Mikelkevičiūtės ir jos partnerio A.Norkūno porai, projekto vedėjai su liūdesiu paskelbė, kad pora nešoks.

„Buvome parengę nuostabų pasirodymą „Mulen Ružo“ tema. Gaila, kad koją pakišo trauma“, - sako  R. Mikelkevičiūtė. Tąkart moterį visur ant rankų nešiojo jos partneris, mat apsiavusi  aukštakulnius ji beveik negalėjo paeiti.

„Smarkiai patempiau čiurnos sausgysles... Negaliu ištiesti pėdos. Iš skausmo ko gero pirmą kartą gyvenime teko net ašarą nubraukti“, - prisipažįsta garsi laidų vedėja paklausta, kaip šiuo metu jaučiasi.

Bandydama padėti Rūtai, kiekvieną šeštadienį stebinančiai įspūdingais pasirodymais, buvo kreiptasi net į žvaigždžių gydytoja vadinamą vieną garsiausių traumatologių Lietuvoje Janiną Čekuolienę. Moteris ant kojų yra pastačiusi ne vieną garsią Lietuvos baleto žvaigždę.

„Galiu pasakyti tik tiek, kad darome ir darysime viską, kad pastatytume Rūtą ant kojų“, - teigia garsi medikė. Pasak jos, treniruotis, tuo labiau šokti su tokia trauma itin pavojinga, ypač su nuskausminamaisiais, nes galima visiškai nutraukti raiščius.

„Kuo šokis sudėtingesnis, kuo šokėjas profesionalesnis, tuo didesnė traumų tikimybė. Čia kaltas didelis krūvis ir pastangos. Traumų nepatiria tik tie, kurie bimbinėja, - pasakoja žvaigždžių traumatologe vadinama J. Čekuolienė ir čia pat priduria, kad nepažįsta nė vieno rimto šokėjo, kuris nebūtų patyręs traumų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių