„Žvaigždžių duetus“ paliko T. Rimgaila ir M. Linkytė

 

 

Šeštadienio vakarą muzikos mėgėjus prie televizoriaus pritraukė jau vienuoliktoji muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ laida. Jos metu paaiškėjo ne tik, kuri pora paliko muzikinį šou, bet ir kiek kainuoja vieno iš teisėjų Giedriaus Drukteinio apatiniai.

Iš pradžių Giedriui užkliuvo aktoriaus Aisčio Mickevičiaus batai, kurie, pasirodo, atsiėjo ne taip ir mažai – 150 svarų. Tačiau kur kas labiau nei batai suintrigavo kiek subtilesnė aprangos detalė. Ingai Norkutei ir „ventukui” Karoliui atlikus dainą „Mylėt tave taip beprotiška ir keista”, pažiro daugybė Giedriaus Drukteinio replikų.

„Dainoje skamba tekstas „Man patinka šypsena veide, man patinka, kai myluoji mane”. Ką tai reiškia? Atsitiktinius lytinius santykius”, – rėžė Drukteinis.

Po tokių kompromituojančių komentarų iš karto buvo prisimintas paties Giedriaus vaidmuo seriale „Kriminalistai“ ir  estetikos specialisto daržą pažiro laidos vedėjos Natalijos Bunkės aštrūs akmenukai.

„Man teko matyti, kai jūs su moterimi vienomis trumpikėmis kažką darėte…” Giedrius nė nedvejodamas atsakė, nieko blogo nedaręs ir pabrėžė, jog tai tebuvo vaidmuo.

„Na, žinote, pamatyti Drukteinį su triusikais ne kasdien tenka”. Belieka pripažinti, jog Natalijos žodžiai – tikra tiesa, juolab, kad ir pati suma už apatinius nustebint galėtų ne vieną. Pasirodo, už juos šou verslo džentelmenas paklojo nei daugiau, nei mažiau – 80 dolerių. Turint omeny tokias investicijas, prabangūs Aisčio batai galbūt tikrai galėtų būti verti kritikos?

Po įtemptos ir aršios kovos iš duetų buvo priversti pasitraukti Tadas Rimgaila ir Monika Linkytė.

Primename, kad praėjusios savaitės šeštadienį iš projekto niekas nepasitraukė. O į jį grįžo prieš tai laidoje kritusi komanda – Jonas Jonušas ir  grupė „Pop Ladies“. Tiesa, lietuviškų hitų vakarą, susumavus žiūrovų ir komisijos narių balsus jie tapo „Žvaigždžių duetų“ lyderiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

v

v portretas
Tai gal bus nedarbo diena valio

Rasa

Rasa portretas
Tai ko tiek mazai balsavot ,skambucio kaina kainuoja tiek kiek paskambinti butkui

www

www portretas
o ka dabar daryti,bus kitu "zvaigzdziu" lietuvisku. Slamsto pilna!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių