„Žvaigždžių duetuose“ vienam trio teko atsisveikinti

Jau septintą sezoną vykstantis projektas „Žvaigždžių duetai. Istorija prasideda iš naujo“ vėl kviečia prie ekranų. Kuriai porai... trejetui jis bus lemiamas?

Mediumą dar visai ne seniai atlaikę dalyviai šį vakarą vėl kaunasi. Devynios poros savo dainomis bando papirkti žiūrovus. Juos nustebins ne vienas smagus pasirodymas. Mediumo proga prie kiekvienos poros šį vakarą prisijungia po vieną projektą jau palikusį dalyvį. Atrodo, formos jie nepraradę.

Štai prie šeimyninio Rositos Čivilytės ir Agnetos Gabalytės dueto prisijungė pats Česlovas Gabalis. „Nepaprastas jausmas. Vienu metu galvojau, kad visi mano kulnai sulįs į grindis, nes buvo vienas malonumas dainuoti su mama ir tėčiu. Esu vidinėje ekstazėje. Dabar viskas manyje verda“, – taip po pasirodymo kalbėjo Agneta, skelbia 15min.lt.

Aistis Mickevičius ir Neringa Šiaudikytė šįkart atsidūrė skirtingose mokyklos suolo „barikadų“ pusėse. Aistis vaidino mokytoją Jūratę, o Neringa - prieš karą nusistačiusi moksleivė. Jai talkino Eimis.

Sasha Song šį vakarą talkino Monika Linkytei ir naujajam jos partneriui Donatui Bakėjui.

Papildomas internetu balsavusiųjų balas atiteko Rasai Stoškuvienei ir Eugenijui Andruliui.

Deja, susimavus dviejų „duetų“ ir komisijos balsus projektą paliko Jonas Jonušas ir „Pop Ladies“. Tik per plauką tokio paties likimo išvengė Aistis Mickevičius ir Neringa Šiaudikytė.


Šiame straipsnyje: Žvaigždžių duetai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių