„Žvaigždžių duetuose“ V.Genytė privers uždainuoti choro „Ave Vita“ vadovą

„Man „Žvaigždžių duetai“ leido pakilti kaip sfinksui iš pelenų. Drąsiai sakau, kad po „Duetų“ prasidėjo visai kitas mano muzikinis gyvenimas. Aš vaidinu miuzikluose, teatre, vedu televizijos renginius, dalyvauju įvairiausiuose projektuose", - su pasididžiavimu taria dainininkė Vaida Genytė.

Ji jau antrą kartą dalyvaus  LNK muzikiniame šou „Žvaigždžių duetai“,  suvienijančiame dainavimo profesionalus ir entuziastus. Antrajame šou sezone ji dalyvavo su Alanu Chošnau.

Šįkart „Žvaigždžių duetuose“ Vaida Genytė - profesionalė. Jos partneris - žinomo choro „Ave Vita“ meno vadovas ir dirigentas Kastytis Barisas. Jam paklusdavo tūkstančiai choristų, o dabar jis „Žvaigždžių duetuose“ pats stos prieš komisiją.

„Nemiegojau tris paras, gavęs pasiūlymą dainuoti TV projekte. Tai labai atsakingas žingsnis, tai įtampa, tai įsipareigojimas, - prisipažįsta Kastytis Barisas. - Bet negalėjau nuvilti Vaidos, vien dėl to, kad ji  - mano studentė, buvusi mano choristė. Todėl pasiryžau patekti į mėsmalę ir pabandyti išgyventi naujame vaidmenyje“.

Pasak Kastyčio, jis niekada nedainavo viešai ir pirmą kartą per penkiasdešimt savo gyvenimo metų į sceną išeis kaip dainininkas. „Manęs laukia pradžiamokslis“, - sakė Ave Vita“ meno vadovas ir dirigentas Kastytis Barisas.

„Kastytis - iškili asmenybė, labai įdomus žmogus ir, manau, bus puikus partneris. Įdomu dainuoti su savo dėstytoju, kuris mane mokė diriguoti“, - šypsosi Vaida. „Vaida - talentinga, švytinti ir spinduliuojanti didelio kalibro žvaigždė“, - komplimentų negaili Kastytis.

„Žvaigždžių duetuose“ Vaidos ir Kastyčio pasirodymai bus išskirtiniai. Mat jiems dainuoti padės ir žymusis „Ave Vita“ choras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių