„Žvaigždžių duetuose“ – rokiruotė: Valinskienė dainuoja, Valinskas – komentuoja

"Žvaigždžių duetų" komisijos narė Inga Valinskienė negali nedainuoti. Palikusi komisijos narės kėdę, šį šeštadienį ji užtrauks dainą su savo šokių partneriu Andriumi Butkumi. Tuo tarpu Arūnas Valinskas kitą šeštadienį užims žmonos vietą projekto komisijoje.

Projekto užkulisiuose šnabždamasi, kad gali būti, jog Inga dainomis atsikeršija Butkui, ilgą laiką ją kankinusiam šokių aikštelėje. Vokalo profesionalė Valinskienė negaili pastabų ir patarimų pradedančiam dainininkui Butkui ir šį pusmetį gali jaustis kur kas viršesnė už savo partnerį.

Šį šeštadienį žiūrovai išgirs naują Ingos ir Andriaus dainą "Kaip gaila man", kurios žodžius parašė poetė, Seimo narė Dalia Teišerskytė. "Man dainavimas vis dar susijęs su smagiais potyriais, su avantiūra, ne su darbu. Sako, kad dainuoju visai neblogai, bet profesionalas, aišku, niekada nebūsiu", - sakė Andrius Butkus. Išskirtinio tembro vyrui projekto prodiuseriai žada dar ne vieną dainą.

Tuo tarpu Ingos vyras A.Valinskas žmoną keičia komisijoje ir kitą šeštadienį vertins "Žvaigždžių duetų" porų pasirodymus šokių tema.

"Būsiu du viename, - juokėsi Valinskas. – Jei skirsiu mažą balą, tai reikš, kad jis nuo Valinskienės. Jei aukštą – nuo manęs. Žodžiu, aštuntukai ir žemiau bus Ingos darbas."

Prieš ketverius metus Arūnas Valinskas dirbo pirmojo "Žvaigždžių duetų" sezono kūrybinėje grupėje: "Šiam projektui, kaip ir bet kuriai kitai gerai laidai, jaučiu sentimentus. Profesionalių laidų nėra tiek daug, o duetai – viena iš tokių."

Pasak Valinsko, žmonos darbą komisijoje jis žiūri palankiai, bet pastebi, kad ji vienas poras vertina objektyviai, kitas – subjektyviai. Jeigu jam pačiam tektų skirti balus už žmonos pasirodymus, jis turėtų išeitį - vertintų mažiausiu komisijos narių balu.


Šiame straipsnyje: Žvaigždžių duetai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių