„Žvaigždžių duetuose“ nauja pora – E.Sašenko ir Mundis

Edmundas Štengeris – Mundis trečiajame „Žvaigždžių duetų“ sezone su Rūta Ščiogolevaite ėjo iki galo ir per plauką liko nuo pirmosios vietos.

Evelina Sašenko turėjo trauktis iš penktųjų „Žvaigždžių duetų“, nes laimėjusi nacionalinę atranką į „Euroviziją“, intensyviai ruošėsi tarptautiniam konkursui.

Nuo kito šeštadienio šie du buvę „Žvaigždžių duetų“ dalyviai suvienys jėgas bendram tikslui – tapti geriausiais šeštajame „Žvaigždžių duetų“ sezone „Lemiama kova“.

„Kaip jis dainuoja! Aš... apakusi. Nesitikėjau“, - Evelinai trūksta žodžių apibūdinti būsimojo partnerio vokalo galimybes.

„Aš dainuosiu su geriausia vokaliste, apie kokią tik galima svajoti. Žiūrėjau „Euroviziją“ ne Lietuvoje ir su malonumu balsavau už Eveliną. Ji – nuostabi. Iš prigimties talentinga, labai įvairi, plataus diapazono, jausminga. Jei aš nesugadinsiu, bus gražu“, - apie būsimuosius pasirodymus „Žvaigždžių duetuose“ kalba Mundis.

Dėl Evelinos ir noro vėl patirti tą patį nuostabų jausmą kaip prieš trejus metus, jis pasiryžo važinėti į „Žvaigždžių duetus“ iš Latvijos, kurioje turi savo reklamos verslą. Verslininkas turi biurą Rygoje, o savo asmeninę laimę kuria ant Baltijos kranto esančiame Jūrmalos kurorte.

„Dalyvavimas „Žvaigždžių duetuose“ bus dar viena gyvenimo pamoka – kaip per trumpą laiką pasiruošti koncertui ir dar pabūti mokytoja. Todėl esu labai laiminga, kad vėl prisijungsiu prie šio projekto“, - kalba Evelina.

„Bus nelengva, mus sups labai stiprios poros, be to, mes startuojame vėlokai, kai jau kiti susidainavę. Bet svarbiausia – malonumas, kurį patirsime scenoje, be pretenzijų į aukštas vietas“, - savo šansus laimėti lemiamą kovą vertina Mundis.

O Evelina šypsosi: „Pirma vieta? Nesitikiu. Bet gaunu ir tada, kai nesitikiu“.

„Žvaigždžių duetuose“ E.Sašenko su Edmundu Štengeriu Mundžiu – debiutuos jau kitą šeštadienį, kovo 3-ąją per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

eina

eina portretas
ji na*

dana

dana portretas
tai saunu,nors bus ka paklausyti! Tik gaila ,kad patneris ne koks...

nu ir na

nu ir na portretas
kokia neidomi pora
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių