„Žvaigždžių duetų“ pusfinalio laurai – N.Zvonkei ir V.Cololo

Kelialapį į LNK „Žvaigždžių duetų“ finalą šeštadienį išplėšė Akvilės Kavaliauskaitės ir Donato Montvydo bei Natalijos Zvonkės ir Vitalijaus Cololo poros.

Šeštadienio vakarą įvyko pirmasis ketvirtojo „Žvaigždžių duetų“ sezono pusfinalis. Jame susigrūmė keturios poros – N.Zvonkė ir V.Cololo, A.Kavaliauskaitė ir D.Montvydas, Aida Žiliūtė ir Alanas Chošnau, Eglė Jackaitė ir Deivydas Zvonkus.

Duetai šį kartą turėjo atlikti po tris kūrinius, ir jau po pirmosios dainos vertinimo komisijos, kurią šį kartą sudarė Inga Valinskienė, Vytenis Pauliukaitis, Kristina Kazlauskaitė ir Vytautas Juozapaitis, simpatijos atiteko A.Kavaliauskaitei ir D.Montvydui.

Prieš kelis mėnesius „sužibėjusi“ prasčiausiai per visą ketverių metų „Žvaigždžių duetų“ istoriją įvertintu šou, A.Kavaliauskaitės ir D.Montvydo pora po to kiekvieną kartą surengdavo kaskart vis stipresnius pasirodymus.

Aiškus buvo ir vertinimo komisijos autsaideris – Deivydo Zvonkaus ir Eglės Jackaitės pora.

Kur kas įnirtingesnė kova virė dėl antrosios-trečiosios vietos vertinimo komisijos simpatijų skalėje. Nors po antrojo kūrinio atlikto kūrinio N.Zvonkės ir V.Cololo pora nusirito į antrąją vietą, vis dėlto paskui, atlikusi ypač jautrią dainą, nuspalvintą kurčnebylių gestais, sugebėjo aplenkti Aidos Žiliūtės ir Alano Chošnau porą ir nustumti ją į trečiąją vietą.

Žiūrovai savo simpatijas skyrė N.Zvonkės ir V.Cololo duetui, antrąją vietą užėmė vertinimo komisijos favoritai A.Kavaliauskaitė ir D.Montvydas – šios dvi poros pagal žiūrovų balsų skaičių smarkiai atsiplėšė nuo A.Žiliūtės ir A.Chošnau bei D.Zvonkaus ir E.Jackaitės duetų.


Šiame straipsnyje: Žvaigždžių duetai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių