Iš „Žvaigždžių duetų“ iškrito naujokai - E.Kvoščiauskas ir I.Jurgelevičiūtė

"Žvaigždžių duetų" profesijų vakare triumfavo Marius Jampolskis ir Irūna. Judviejų duetas liko pirmojoje vietoje ir susumavus dviejų savaičių rezultatus.

Marius su Irūna dar kartą įrodė, kad yra neabejotini projekto lyderiai. Profesijų vakare Marius ir Irūna pernelyg nuo savo pačių veiklos nenutolo. Duetas parodijavo scenos žvaigždes. Tačiau ne dabartines, jaunas, realybės šou projektuose kepamas kaip blynai, o jau tas, priblėsusias: senosios estrados atlikėjus, vis dar jaučiančius savo vertę.

Galutinėje dviejų savaičių turnyrinės lentelės antrojoje vietoje atsidūrė Vitalijus Cololo ir Natalija Zvonkė, scenoje įkūniję dažytojus, voleliu išsitepusius veidus dažais.

Trečiąja vieta tenkinosi projekto naujokai - žurnalistė Akvilė Kavaliauskaitė ir Donatas Montvydas.

Paskutinėje lentelės vietoje liko neseniai prie projekto prisijungęs Eimučio Kvoščiausko ir Irmos Jurgelevičiūtės duetas. Žvejo kostiumais vilkintys atlikėjai scenoje mėgino pagauti savo gyvenimo žuvį, atlikdami Marijono Mikutavičiaus dainą. Tačiau žūklė Eimučiui ir Irmai nesisekė.

Komisijos nariai svarstė, kad Irmą varžė žvejo kostiumas. Be to, dainininkė dainavo tarsi nedrąsiai. Tuo metu Eimučio vokaliniams sugebėjimams komisija priekaištų neturėjo. Tačiau tai dueto neišgelbėjo nuo žiūrovų verdikto.

Kitą šeštadienį žiūrovai I.Jurgelevičiūtę ir E.Kvoščiauską pamatys paskutinį kartą, jei komisija nesuteiks naujokams antrojo šanso.

Per plauką nuo iškritimo, devintojoje vietoje, liko Kastytis Barisas ir Vaida Genytė. Matyt, K.Barisui koją pakišo tai, kad scenoje nebuvo gražiosios jo partnerės, laidos filmavimo metu koncertavusios Italijoje.

"Kastytis dairėsi dairėsi, lyg visur ieškodamas Vaidos, tačiau taip jos ir nesurado", - pastebėjo vienas komisijos narių. Tas vyriškio blaškymasis esą pakenkė kūrinio atlikimui.

Profesijų vakarą komisijos nariai buvo kaip niekada dosnūs. Net keturios poros iš komisijos gavo maksimalų balų skaičių. Pirmąją ketvirtąją vietas dalijosi A.Kavaliauskaitės ir D.Montvydo, Jeano Claude‘o ir "69 danguje", Giedrės Balutytės ir Viliaus Tarasovo, M.Jampolskio ir Irūnos duetai.

Tiesa, komisijos narė aktorė Kristina Kazlauskaitė laidos pabaigoje savo dosnumo pasigailėjo. Ji apgailestavo nepasilikusi balų rezervo, mat jos tikrojo, stipraus ir neavansinio 10-uko esą buvo verti tik Marius su Irūna. Stebėdama jų pasirodymą K.Kazlauskaitė kone verkė iš juoko.

Turnyrinė lentelė:

01 M.JAMPOLSKIS ir IRŪNA
02 COLOLO ir NATALIJA
03 A.KAVALIAUSKAITĖ ir D.MONTVYDAS
04 M.GELAŽNIKAS ir BAIBA
05 K. BARISAS ir V.GENYTĖ
06 A.ŽILIŪTĖ ir ALANAS
07 JEAN CLAUDE ir 69 DANGUJE
08 E.JACKAITĖ ir D.ZVONKUS
09 K. BARISAS ir V.GENYTĖ
10 E.KVOŠČIAUSKAS ir I.JURGELEVIČIŪTĖ

 


Šiame straipsnyje: Žvaigždžių duetai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių