„Žvaigždžių duetai“: R.Čivilytei koją pakišo alergija žiedadulkėms

Mamos ir dukters duetas Rosita Čivilytė ir Agneta Gabalytė drąsiai būtų galimas įvardyti kaip vienas stipriausių pretendentų, galinčių laimėti „Žvaigždžių duetus“. Moterys ne tik demonstruojama puikų vokalą, bet ir stebina itin originaliais pasirodymais. Antradienio vakarą vykusio projekto pusfinalio filmavimo metu į reperes įsikūnijusios šeimyninis Rosita ir Agneta atliko The Fugees hitą „Killing me Softly“. Deja, pademonstruoti viską, ką sugeba, sutrukdė R. Čivilytės negalavimai, rašo portalas delfi.lt.

„Daina visiems žinoma, kūrinys puikiai atliktas. Žmonės galėtų youtube pasižiūrėti, kaip šią dainą atlieka lietuviai. Žemai lenkiuosi prieš duetą, tai yra nepakartojama. Aš taip nepadainuočiau“, - pasirodymą komentavo operos solistas Merūnas Vitulskis.

Pasirodymui liaupsių negailėjo ir Laima Lapkauskaitė, bei pridūrė, kad ja aplankė liūdesys pagalvojus, jei duetas po projekto iširs.

Pademonstruoti dar geresnes vokalo galimybes sutrukdė R. Čivilytės pavasarinė alergija žiedadulkėms. Moteris, išklausiusi komisijos nuomonę, itin užkimusiu balsu padėkojo už gražius žodžius.





NAUJAUSI KOMENTARAI

Dvi

Dvi portretas
Žviegiančios kiaulės...

mukas

mukas portretas
komisija pastoviai laizo Civilytei kojas

negaliu ziureti

negaliu ziureti portretas
dvi baidykles... o jau ta dukra tai is vis stora kiaule....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių