„Žvaigždžių duetai": kelionę į Romą laimėjo Jonas ir “Pop ladies“

Šeštadienio vakarą LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“ karaliavo dainos iš viso pasaulio - vyko tautų vakaras.

Likus mėnesiui iki šou pabaigos dalyviai galėjo ramiau atsipūsti, nes tąvakar niekas neiškrito, todėl jie galėjo drąsiai atsiduoti kūrybai.

Dalyviai pasirinko įvairias tautas: Rasa Stoškuvienė ir Augenijus Andrulis tapo arabų karaliumi ir princese, „Pop Ladies“ ir Jonas Jonušas liko ištikimi savo šaknims ir dainavo lietuvių liaudies dainas, Aistis Mickevičius ir Neringa Šiaudikytė įkūnijo amerikiečius, o Agneta Gabalytė ir Rosita Čivilytė tapo Rusijos primadonomis.

Linksmais balkanų ritmais komisijos narius kerėjo Agnė Buškevičiūtė ir Justinas Lapatinskas, virtę gruzinais. Inga Norkutė-Žvynienė tapo vokietaite, kurią pagrobė mongolas Karolis Akulavičius, rašo 15 min.lt.  Egidijus Sipavičius ir Lina Rastokaitė tapo itin egzotiška ir komisiją nustebinusia šaltuose kraštuose gyvenančia tauta.

Viena ryškiausių vaidmenų prieš kameras antradienį atskleidė aktorė Inga Norkutė.

Ji persikūnijo į lietuvaitę padavėją, dirbančią Vokietijoje, vilkėjo vokiškus tautinius drabužius atvira dekoltė.

Aktorė su savo partneriu bandė vaidinti vokiečių ir mongolų tautų draugystę, rašo delfi.lt. Jų dainos žodžiai skambėjo „laužyta“ vokiečių kalba. Pora atliko dainą pagal 1979 metų Vokietijos „eurovizinį“ kūrinį.

„Tiesiog nežinau, nei kur emocijas dėti. Nesuprantu, ar apie sumuštinius dainuoja, ar apie vokiškus moterų ypatumus. Sprendžiant iš to, kad vienas dainuoja sau, kitas - sau, galima manyti, kad Čingischanas su vokiečiais nedraugauja“, - apie pasirodymą besijuokdamas kalbėjo Merūnas Vitulskis ir porą įvertino tik septyniais balais.

Kiek netikėtai komisija įvertino Rositos Čivilytės ir jos dukros Agnetos pasirodymą. Balsingasis duetas sulaukė aukščiausių balų iš visų narių, išskyrus Donatą Katkų. Šis dosnumu dalyviams ir humoro jausmu garsėjantis dirigentas netikėtai sumažino balą porai, nes šis esą visada dainuoja tuo pačiu stiliumi.

Šeštadienio vakarą laimė būti pirmiems ir prizas - kelionė į aistringąją Romą nusišypsojo Jonui ir „Pop ladies“. Ant iškritimo ribos atsidūrė Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė.

Galutinė komisijos ir žiūrovų balų lentelė:

1. Jonas Jonušas ir Pop ladies
2. Agneta Gabalytė ir Rosita Čivilytė
3. Agnė Buškevičiūtė ir Justinas Lapatinskas
4. Lina Rastokaitė ir Egidijus Sipavičius
5. Inga Norkutė ir Karolis Akulavičius
6. Aistis Mickevičius ir Neringa Šiaudikytė
7. Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė


Šiame straipsnyje: Žvaigždžių duetaiLNKšou

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių