„Žvaigždžių duetai“: ar A.Butkus bijo I.Valinskienės?

Grįžti į straipsnį

jonas

jonas portretas
inga kaip vampyre isikibus i ji ciulpia energija.greit is butkaus kaulai liks.neatstoja nuo jo nepalieka vieno visur prikibus.uzuojauta jos vyrui.man taip atrodo gal as klystu.su onute butkus grazi pora buvo bet isardyta greit

as

as portretas
Ar perskaitei visą tekstą, ar savo fantazijose plaukioji. Juk aiškiai Butkus pasakė, kad jeigu bijotų - nebendrautų su Inga ir tuo labiau nedainuotų. Ta Onutė ir įvarė jam kompleksus dainuoti. Dar nuo pernai tas stresas užsilikęs. Niekas jo per jėgą netempė šiemet i duetus. O su Ona pora jie nebuvo, tai tik graži žurnalistų sukurta pasaka ir intriga, kurią labai greitai pats Andrius užbaigė.

rita

rita portretas
p. Valinskienė su visais vyrais elgiasi agresyviai. Su p. Butkumi ji tai daro dar drąsiau, kartais nebesivaldomai per drąsiai. Vyrams tai patinka. Tik nežinia ar patinka p. Valinskui. Bet mano nuomone šiai santuokai jausmai, kiek matosi iš jų pasirodymų televizijos ekrane, jau nebeegzistuoja.

pikta

pikta portretas
Jau ko ko, bet Ingos tai Andrius seniausiai nebijo. Jie gi puikūs draugai, tiek metų bendrauja, visur kartu dalyvauja ir nė trupučio nesivaržo bendraudami. Kas ten pagaliau žino, ar tik draugai. Labai pakerta pasitikėjimą nuolatinis komisijos sodinimas plius užknisa pastovus vedėjų replikavimas: "žiauriai įsimylėję", "neišskiriami" ir t.t. ir pan. Jų reikalas pristatyti poras, o ne kas kieno meilužis ar sužadėtinis.

o

o portretas
o, žiūrėk, pasirodo, tai kažkam visgi rūpi - čieli 4 komentarai!!!

ane

ane portretas
nu ne,...koks kieno reikalas kokie jų santykiai...savo „kiemo“ žiūrėkit, Inga ir Butkus susitvarkys

Galerijos

Daugiau straipsnių