„Žvaigdžių duetuose“ - turtuolė kaunietė I.Matijošaitienė

51 metų kaunietė Irena Matijošaitienė prisipažįsta su vaikišku džiaugsmu sutikusi pasiūlymą seniai užmirštą dainavimą prisiminti „Žvaigdžių duetuose“. LNK muzikos šou ji pasirodys su dainininku Ovidijum Vyšniausku.

I.Matijošaitienė kažkada grojo gitara, dainavo ansambliuose. Dirbo biologijos ir geografijos mokytoja. Dabar ji - vienos didžiausių šalies bendrovių, „Vičiūnų įmonių grupės“ bendraturtė.

„Taip, taip, taip, aš labai noriu dainuoti! Dabar gyvenime turiu galimybę daryti tik tai, ką mėgstu. Manau, kad „Žvaigdžių duetams“ galėsiu skirti tiek laiko, kiek reikės. Aš esu laiminga, kad čia dalyvausiu ir, tikuosi, mūsų dainos patiks žiūrovams“, - šypsosi Irena.

Dar visai neseniai moteris spaudai pasakojo apie užpuolusią didžiulę depresiją ir silpstantį regėjimą, kuris atima galimybę pamatyti gražiausius gyvenimo dalykus. Tačiau dabar Irena trykšta optimizmu.

„Liga niekur nepasitraukė, bet išmokau džiaugtis kiekviena diena. Nebegalvoju, kas bus rytoj. Noriu susipažinti su naujais žmonėmis, pamatyti TV šou virtuvę, dainuoti“, - šypsojosi moteris, netrukus uždainuosianti „Žvaigdžių duetuose“.

Irenai sunku pasakyti, kokia jos mėgstamiausia daina, bet reklaminės dainelės žodžius „Valgyk skanią „Viči“ žuvį, tik neįsikąsk liežuvio“, ko gero, atsimena daugelis. „Muziką sukūrė Laima Lapkauskaitė, o žodžius parašiau aš“, - juokiasi už įmonės reklamą atsakinga moteris.

Ar ji jau girdėjo gandų, kad jos dalyvavimas šou neva nupirktas? „Kalbų tikrai bus, bet kadangi aš dalyvauju dėl savęs, nieko nebijau! Ir nesikrimsiu, jei iškrisiu iš karto po pirmųjų dainavimų“.

Irena ypač smagu, kad jiedu su porininku Ovidijumi Vyšniausku - iš Kauno. „Turėsime daugiau laiko repeticijoms“, - pastebėjo moteris, mėgstanti Ovidijaus dainą „Mažyte mano“.

Verslininkė su vyru Visvaldu užaugino du sūnus, netrukus sulauks antrojo anūko. „Vičiūnų įmonių grupė“ užsiima žuvies gamyba, jai priklauso maitinimo tinklai „Katpėdėlė“, „Царское село“, „Charlie pizza“.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių