Žurnalistai įkvėpė senutę iškuopti 5 metus netvarkytus namus

Dvidešimtmetį švenčiančios televizijos TV3 žiūrovai šį, ketvirtadienio, vakarą taps pavasarinės švaros akcijos liudininkais. Socialinių aktualijų laidos „Gyvenimo kryžkelės“ kūrėjai drauge su valytojų brigada pasiryžo sutvarkyti kone sąvartynu tapusį, ištisus penkerius metus nevalytą laidos herojės – senutės Anastazijos butą pačiame Vilniaus centre. Švaros idėjos įkvėpta senutė, stebėdama, kaip aktyviai darbuojasi pagalbininkai, ir pati įsitraukė į iki šiol jai nematytą darbą.

„O Viešpatie! Čia baisu. Tokių siaubingų voratinklių per visą savo gyvenimą nemačiau!“ – prieš kelias savaites pirmą kartą pravėrusi Anastazijos buto duris priblokšta vis kartojo  žurnalistė Agota Panavienė.

Tą kartą ji besikreipusiems į laidą su maldavimais padėti kaimynams pažadėjo, kad iškuops Anastazijos butą ir kaimynams nebereikės daugiau kentėti.Žurnalistai ištesėjo duotą pažadą – jau šįvakar TV3 žiūrovai išvys kaip laidos komanda su visa valytojų brigada, apsiginklavę guminėmis pirštinėmis, respiratoriais ir specialiomis priemonėmis, gelbėja Anastazijos namus nuo šiukšlių ir iš proto varančio kaimynus iškankinusio tvaiko.

„Duokite maišą ir man, aš irgi noriu rinkti šiukšles“, – į grandiozinio tvarkymosi akciją įsitraukė ir pati šiukšles bute kaupusi, kaimynus savo nevalyvu elgesiu kamavusi Anastazija.

Po kelių valandų intensyvaus šiukšlių kuopimo kaimynai netikėjo savo akimis. „Pagaliau ir buto grindys matosi!“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių