Zoo Brazil į „Exit“ sugrąžins kultines „Lights Out“ naktis

Ilgas kelias nuo bemiegių naktų ant studijos grindų iki verslo klasės skrydžių pop karalienės Kylie Minogue draugijoje. Tokia karjera gali pasigirti žinomas klubų prodiuseris Zoo Brazil. Svečio iš Švedijos, kurio techno ir house kūrinius graibstyte graibsto pasaulio didžėjų elitas, pasirodymas klube "Exit" vyks šeštadienį.

Parduotos vasaros

Pirmą kartą į Lietuvą atvyksiantis Zoo Brazil kartu su klubo rezidentu Donatello į „Exit“ sugrąžins kultinę renginių seriją „Lights Out“. Tamsu ir seksualu. Tokiomis nuotaikomis ir spalvomis pasižymi šokių aikštelė klubo lankytojų jau spėtų pasiilgti renginių metu.

Per 15 metų karjerą Zoo Brazil įvairiais pseudonimais išleido gerokai virš 100 singlų ir viešėjo visuose garsiausiuose planetos klubuose. Ilgametė patirtis didžėjui leidžia iš anksto neplanuoti savo pasirodymų eigos.

„Šiomis dienomis man siunčia tiek daug promo įrašų, kad nebeužtenka laiko visko perklausyti. Tiesa, kas savaitę savo setams skirtą kūrinių sąrašą papildau maždaug 15 naujienų. Be to, klubuose groju daug naujausios savo kūrybos, todėl prieš lipdamas į sceną turiu būsimo pasirodymo viziją“, - sako Zoo Brazil.

Įdomi detalė - savo pirmąjį pasirodymą atlikėjas surengė būdamas vos trylikos.

„Grojau vieninteliu patefonu ir kasečių grotuvu. Vaikystėje visas vasaras dirbau siekdamas sukrapštyti pinigų studijos įrengimui. Savo karjerą lipdžiau be pagalbos - galų gale mano pastangos atsipirko su kaupu“, - pasakoja „Exit“ šeštadienio svečias.

Nespjauna į pop muziką

Šiandien dėl Zoo Brazil kūrybos pešasi ne tik garsiausios klubinės leidybos kompanijos „Renaissance“, „Ministry Of Sound“ ar „Armada Music“. Prodiuseris - dažnas svečias prabangiuose muzikos industrijos galiūnų EMI, „Warner Music“, „Sony“ ar „Virgin“ bosų kabinetuose.

Reputaciją tarp pop atlikėjų Zoo Brazil užsitarnavo prieš kelerius metus pardavęs kūrinį „The One“ Kylie Minogue. Šis „Exit“ svečio darbas tapo vienu kertinių pop karalienės albumo „X“ kūrinių. 2007 metais išleistas albumas sulaukė didžiulės komercinės sėkmės - buvo parduotas didesniu nei 1,2 milijono kopijų tiražu.

„Nuo to laiko į mano studijos duris beldžiasi daugybė pop atlikėjų ir tai yra nuostabu. Šokių muzika daro didžiulę įtaką pop scenai. Tik pažiūrėkit kaip pasikeitė JAV hiphopo ir R'n'B skambesys - jame vis daugiau elektronikos. Ritmų, kurie dar vakar puikavosi underground požemiuose, šiandien vis dažniau galima rasti milijonų klausomuose topuose“, - sako Zoo Brazil.

Didžiuojasi esąs švedas

„Exit“ svečias po klubinę muziką bei pop melodijas nardo kaip žuvis vandenyje ir už tai dėkoja savo tautybei. „Švedija visuomet buvo ir išlieka priekinėse pasaulio muzikos kūrėjų gretose. Mūsų - tik 9 milijonai, tačiau užimame 3 vietą planetoje pagal muzikantų skaičių. Matyt, mūsų laukia šviesi ateitis“, - juokiasi Zoo Brazil. Anot jo, tai tinka kalbant ir apie šokių muziką.

„Kur dursi pirštu, ten pataikysi į visame pasaulyje garsų klubinį prodiuserį. Štai šalia mano studijos įsikūręs John Dahlback, o mano buto kaimynas - Steve Angello“, - skaičiuoja atlikėjas.

Būtent Švedijos klimatas turi didžiausios įtakos pavydėtinam Zoo Brazil produktyvumui.

„Tėvynėje ilsiuosi ir mėgaujuosi gamta. Ilgos mūsų žiemos tampa stimulu darbui studijoje ir dešimtims išgertų puodelių kavos“, - šypsosi Zoo Brazil.

 


Šiame straipsnyje: exit

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių