Žmogaus charakterį galima sužinoti iš jo mėgstamo deserto

Psichologų tvirtinimu, maistas, kurį žmogus valgo ir jo vidinis pasaulis - neatsiejami vienas nuo kito. Be to, mėgstami saldumynai nusako žmogaus charakterį.

Biskvitinis-kreminis tortas

Šiam tortui neatsispiria mėgstantys bendrauti žmonės, kuriems gyvenimas tarsi nesibaigiantis žaidimas. Jie taip pat mėgsta juokauti, linkę žiūrėti į juos supantį pasaulį per „rožinius“ akinius. Tačiau iškilusios problemos - ne jiems, todėl  bėga nuo atsakomybės ir įsipareigojimų. Jei artimas žmogus dievina biskvitinį-kreminį tortą, tai nereikėtų tikėtis, kad jis rimtai reaguos į jūsų keliamas pretenzijas. Geriausiu atveju, apsimes, kad įdėmiai klausosi.

Beze

Jį mėgsta tie, kurie kontroliuoja savo jausmus. Todėl tokie žmonės - protingi, racionalūs ir viską apskaičiuojantys. Jų elgesys - tai gerai apgalvoti žingsniai siekiant užsibrėžto tikslo. Jie neleidžia sau nereikalingų ar bereikšmių emocijų, tačiau atsargumo ir bailumo - per akis. Iš šalies žvelgiant gali susidaryti įspūdis, kad tai ne žmonės, o robotai. Tačiau labiausiai šį saldumyną mėgsta verslo žmonės. Todėl, jei jūsų artimas žmogus mėgsta būtent beze, patikėkite - jo tikrieji jausmai paslėpti po kauke.

„Napoleono“ tortas

Jo gerbėjai - atviri ir nuoširdūs žmonės. Juos domina naujovės ir tai, kas dar neištyrinėta. Tačiau jie pakankamai ramiai reiškia savo jausmus. Iš šalies žiūrint susidaro įspūdis, kad tokie žmonės pasitiki savimi ir itin logiškai mąstantys. Be to, jie mėgsta tvarką. Kartais tai priveda iki kraštutinumų.  Tačiau šio torto mėgėjai randa sau paaiškinimą. O jų pasaulėžiūra netelpa į rėmus, vadinasi, to negali būti. O jei jūsų sielai artimas žmogus nemėgsta „Napoleono“, geriau su juo nesiginčyti. Tačiau, jei vis dėlto taip atsitiktų, jis turėtų padėti rasti kompromisą.

Saldainiai „Paukščių pienas“

Šiuos saldainius labiau mėgsta jausmingi, tačiau slepiantys savo jausmus, žmonės. Mat jiems labai svarbu visuomenės pripažinimas. Todėl, ką jie bedarytų, visada atsisukinėja į kitus. Tarp tokių žmonių nesutinkamos „baltos varnos“. Todėl, kad jie visada stovi už lyderių nugarų. Tokie žmonės nei leidžiasi komanduojami, nei patys linkę vadovauti. Jei toks žmogus padarytų bent mažiausią klaidą, jis paskui labai ilgai graužtų nagus ir neišmestų tai iš galvos, mėgindamas išeiti iš šios situacijos kitu keliu. Todėl, jei jums artimas žmogus - „Paukščių pieno“ gerbėjas, palaikykite jį ir išmokykite nekreipti dėmesio į nereikšmingas smulkmenas. Juk nėra idealių žmonių.

Šokoladinis tortas

Šį tortą renkasi kūrybingos, nerūpestingos ar net lengvabūdės asmenybės. Tokie žmonės lengvai užmezga kontaktą, jiems patinka fantazuoti, pasižymi lakia vaizduote.  Jie - smalsūs, kasdien stengiasi sužinoti kažką naujo bei ir įgyti naujos patirties. Jiems svarbu nesėdėti sudėjus rankų, o realizuoti savo galimybes. Tokie žmonės linkę pasiaukoti. Jie visados sako kitiems žmonėms „taip“, dažnai padarydami žalą savo interesams. Tačiau šokoladinio torto mėgėjus ne visada supranta aplinkiniai, todėl kiek apsunkina savo vidinį pasaulį.  Kartais tokio žmogaus nuotaika šokinėja nuo euforijos iki depresijos. Nepaisant to, tokie žmonės pakankamai greitai pabėga nuo visų nesėkmių ir nemalonumų, tęsdami savo mėgstamą veiklą. Todėl, jei artimas žmogus priklauso šio skanumyno mėgėjų kategorijai, reikėtų palaiminti visas jo fantazijas ir idėjas.

Vaisių tortas

Vaisių tortas skirtas žmonėms, kurie spinduliuoja šiluma. Greta tokių žmonių aplinkiniai jaučiasi esantys reikalingi. Vaisių torto gerbėjai moka įvertinti grožį. Jiems pirmoje vietoje - estetika. Taip pat teikia didelį pasitenkinimą gyvos gamtos stebėjimas ir drugelių kolekcionavimas. Jų namų aplinka tiesiog persmelkta jausmais ir gražiais daiktais. Tokie žmonės neįsivaizduoja gyvenimo be meilės ir supratimo. Todėl, jei jūsų artimas žmogus dievina vaisių tortą, tai nepagailėkite jam daug dėmesio ir šiltų jausmų.


Šiame straipsnyje: saldumynaicharakteris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių