Žlugo prodiuserės D. Bilevičiūtės viltys Minedą parodyti Italijai

Šiomis dienomis paaiškėjo, kad aferistas apgavo ir pasinaudojo Dainos Bilevičiūtės vardu. Didžiausias nuodėmės šešėlis krenta ant dainininku save vadinančio klaipėdiečio Minedo, kuris pas Dainą neseniai pradėjo mokytis dainuoti.

Klastingoji afera užsimezgė prieš keletą savaičių. Pradėjusi bendradarbiauti su Minedu, Bilevičiūtė iš jo gavo elektroninio pašto adresą. Neva rimtas vyras, vardu Gedeminas, Italijoje nori superžvaigždės koncertų.  Daina parašė laišką ir jau netrukus virė įnirtingos derybos dėl Minedo pasirodymų.  Paslaptingasis renginių organizatorius  lietuvio koncertų pageidavo  pačiuose gražiausiuose Italijos miestuose: Milane, Romoje, Florencijoje, ir net Venecijoje! Maža to, Dainai ir Minedui buvo pažadėta  asmeninė audiencija pas popiežių.

„Kai jis su manim susisiekė, aš parašiau jam tiesiogiai. Jis net itališkai rašė”, – apie internetinį bendravimą su Minedo koncertų užsakovu šį trečiadienio vakarą „Karamelinėse naujienose“ per LNK pasakos Daina.

Kas Italijoje eis į Minedo koncertus? Ar užsienyje pseudožvaigždė tikrai kam nors įdomi? Tokius ir panašius klausimus Dainai uždavinėjo visi. Betgi ji vadovavosi ne išankstiniais nusistatymais, o faktais. Taigi, buvo rami: gruodžio 4-tąją, tai yra vakar,  ji ir Minedas turėjo išvykti  į Italiją. Tačiau rožinis Dainos lagaminas taip ir liko nepanaudotas. Mat tariamas organizatorius paskutinę akimirką paslaptingai dingo.

„Čia gali žaisti vienas ir tas pats žmogus. Tai galėtų būti ir mūsų artisto buvęs prodiuseris ar vadybininkas, kuris turi kažkokių kėslų”, – sakė Daina.

Žlugusios prodiuserės Dainos Bilevičiūtės viltys Minedą parodyti Italijos publikai, kaltųjų paieškos ir metų skandalo atomazga – jau šįvakar.



NAUJAUSI KOMENTARAI

patarimas dykai

patarimas dykai portretas
antana parodykit italams.jis irgi retas paukstis

keista

keista portretas
paemus mineda bebalsi mokyt dainuot ir dar ves i italija.galvoju gal bileviciute su protu susipyko.pamacius ta laida keista buvo.protinga moteris usima minedu.yra talentu konkursuose tiek gabiu daininiku mokyk uzsimk.ir ji kalbejo taip tvirtai kad minedas zvaigzde.juokas

keista

keista portretas
gal pats minedas viska sugalvojo.durniaus vietoj buvo ir liko ponia.reklamuot mineda kada pilna gabiu zmoniu
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių