Žinių laidą „Info diena“ su R.Tapiniene ves D.Jursevičius

Prie besiplečiančio kanalo „Info TV“ komandos prisijungia populiarus žinių vedėjas Deividas Jursevičius.

Žurnalistas kartu su Rasa Tapiniene ves naują šio kanalo informacinę laidą „Info diena“.

„Džiaugiuosi prisijungęs prie profesionalų komandos. Tikiuosi, kad naujoji mūsų žinių laida pakels žinias į kitą lygį, jos bus išsamiausios, apžvelgiamos iš esmės, o ne probėgšmais. Nuoširdžiai viliuosi, kad žmonių, vertinančių tokias žinias, ratas tik didės“, - sako Deividas Jursevičius.

Nauja ir išsamiausia Lietuvoje žinių laida „Info diena“ nuo kovo 5 dienos bus rodoma darbo dienomis 17 val. per informacijos ir publicistikos kanalą „Info TV“, kuris priklauso LNK grupei.

Iki šiol Deividas Jursevičius vedė tiesiogines žinių laidas „Lietuvos ryto TV“ ir Lietuvos televizijoje.

Rimtas žurnalistas savo karjerą pradėjo nuo chuliganiškų laidų radijuje. Iš pradžių Deividas vedė mokyklinę laidą „Poryt į mokyklą“ vietiniame Alytaus radijuje „FM99“. Vėliau žurnalistinį darbą tęsė Lietuvos radijuje, rengė nevienareikšmiai vertinamą laidą „Spaudos teatras“, kuri dėl jaunatviško vedėjų požiūrio buvo nutraukta.

Kurį laiką Deividas ir jo kurso draugas, amžinatilsy humoristas Modestas Vaišnoras buvo vedėjų duetas. Draugai netgi pasiekė rekordą – net 42 valandas nepertraukiamai dirbo naujai atsidarančiame Utenos radijo tiesioginiame eteryje.

„Visada buvau ir būsiu savo darbo fanatikas, ką bedaryčiau.  Dirbu atsakingai. Todėl tikiuosi, kad naujas projektas – „Info diena“ pavyks, aš sergu už kokybiškas ir patrauklias žinias.

Be to, man patinka dirbti tiesioginiame eteryje, pranešinėti karštas žinias, gyvai kalbinti pašnekovus, tiesiogiai jungtis su laidos žurnalistais, būti įvykių centre“, - sako D. Jursevičius.

Po įtempto darbo Deividas mėgsta atsipalaiduoti sportuodamas – bėgioja, žaidžia skvošą, tinklinį. Viena didžiausių žurnalisto laisvalaikio pramogų – knygos.

Nauja informacinė laida „Info diena“ su Deividu Jursevičiumi ir Rasa Tapiniene – nuo kovo 5 dienos, darbo dienomis 17 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių