Žaidime „Taip.Ne” Justinui Jankevičiui padės dėdė Juras

Justinas Jankevičius vaikystėje buvo įsitikinęs – jei tik jis galėtų dalyvauti žaidime „Taip.Ne”, tikrai žinotų atsakymus į visus klausimus. Atėjo laikas tai įrodyti – į BTV eteryje sugrįžusiame žaidime jis dalyvaus kartu su savo dėde Juru.

BTV laidos „Prajuokink mane” vedėjas Justinas Jankevičius ir jo dėdė Juras  visada buvo dideli žaidimo „Taip.Ne” gerbėjai. Kai jie sulaukė pasiūlymo išmėginti jėgas šiame į BTV eterį sugrįžusiame legendiniame žaidime, net nekilo minties atsisakyti. „Deja, čia nebus kvailų atsakymų, vien tik taip arba ne”, -  perspėjo žaidimo vedėjas Arūnas Valinskas. Tačiau geros nuotaikos su tokiais žaidėjais tikrai netrūks.

„Vaikystėje mes su visa šeima žiūrėdavome žaidimą „Taip.Ne”. Visada stebėdavomės, iš kur atsiranda tokių kvailų žaidėjų. Na, žinoma, išskyrus Benjaminą Mašalaitį. Mes juk buvome labai protingi ir žinodavome, kokius reiktų klausimus užduoti ir kaip išsiaiškinti atsakymą. Atėjo metas sugriauti šį mitą”, - prieš išgirsdamas pirmąjį klausimą juoksis Justinas Jankevičius.

Viena iš Justino vaikystės svajonių buvo mesti žaidimo „Taip.Ne” kauliuką. „Jei vaikas nori, reikia leisti”, - šypsosis jo dėdė Juras. Tačiau šiuo atveju vien dėdės leidimo neužteks… Norint mesti kauliuką, pirmiausia reikia patekti į žaidimo finalą. O kad tai padarytų, Jankevičių duetui teks pasirodyti geriau už žurnalistikos studentą Eimantą Tukačiauską ir žaidime ne kartą dalyvavusią mokytoją Kolombą Bulotienę.

Ar tikrai žaidime „Taip.Ne” laimėti taip paprasta? Justinas Jankevičius labai stengsis: net jei nežinos teisingo atsakymo, pasistengs sugalvoti naują, geresnį. Viljamas Šekspyras tikrai nustebtų išgirdęs, kokius kūrinius, pasak Justino Jankevičiaus, jis yra sukūręs…


Šiame straipsnyje: Taip ir Ne

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių