Zacas Efronas susitikinėja su Lily Collins?

Holivude pakvipo romantika – sklinda gandai, kad merginų numylėtinis aktorius Zacas Efronas pradėjo susitikinėti su kolege Lily Collins.

Kalbas apie romantišką aktorių draugystę paskatino intymi jų vakarienė viename Los Andželo restoranų.

Pora buvo pastebėta slapta išsliūkinanti iš prabangaus restorano per personalui skirtą išėjimą. Kad L. Collins ir Z. Efronas yra daugiau nei draugai, smalsiems žurnalistams tikino ir restorane tuo metu vakarieniavę liudininkai. Pasak jų, kepsniais besimėgavusi garsenybių porelė bendravo labai meiliai.

Anksčiau Z. Efronas net keturis metus draugavo su savo kolege Vanessa Hudgens, o Lily Collins susitikinėjo su aktoriumi Tayloru Lautneriu.

Pastaruoju metu L. Collins – garsaus britų atlikėjo ir dainų kūrėjo Philo Collinso duktė, pasirinkusi aktorės kelią, sulaukia itin daug žiniasklaidos dėmesio ne tik dėl savo asmeninio gyvenimo, bet ir darbų.

Netrukus ją bus galima pamatyti filme „Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija 3D“. Filme ji įkūnija pagrindinį Snieguolės vaidmenį.

Komedija pateikia visiškai naują visų žinomos istorijos versiją – Snieguolė ir septyni jos ištikimiausi draugai bei pagalbininkai nykštukai stoja į narsią kovą prieš Piktosios Karalienės diktatą pasakų karalystėje. Todėl, pasak 22 metų aktorės, jos Snieguolė gerokai kitokia nei įprasta ją matyti.

„Ji yra visiems puikiai žinoma princesė iš pasakos, tačiau visai kitokia – ryžtinga ir narsi kovotoja, – apie savo naujausią vaidmenį pasakoja L. Collins. – Iš savo bendražygių septynių nykštukų ji išmoksta kautynių ir akrobatikos triukų, todėl šioji Snieguolė neabejotinai išspardys užpakalius visiems blogiečiams!“

Viena labiausiai laukiamų 2012-ųjų kino premjerų Lietuvos kino teatruose pasirodys jau balandžio 6 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių