Ž. Žvagulio imperijoje – baudos už antsvorį?

Prieš 25-erius metus Žilvinas Žvagulis Ireną Starošaitę priėmė į darbą. Prieš penkiolika metų jiedu susituokė. Priežasčių švęsti per akis. Taigi jau rytoj LNK laidoje „KK 2 penktadienis“ - Žvagulių fiesta, kurioje bus atskleista daugybė paslapčių.

Netikėtai paaiškėjo, kad Žilvinas Žvagulis atidžiai stebi savo žmonos Irenos  kūno formas.  Pažinties pradžioje Irenai neleido sirgti. Į darbą ji eidavo net su aukščiausia  temperatūra. Tačiau įdomiausia, kad  kadaise iš Irenos atlyginimo Žilvinas „išskaičiuodavo“ pinigus už jos antsvorį: minus 50 rublių anuomet buvo milžiniški pinigai.

Dar daugiau įdomių dalykų paaiškėjo tada, kad į „KK 2 penktadienio“ studiją ėmė eiti Žvagulio prodiusuojami atlikėjai. Pasirodo Žvagulio imperijoje klesti meilės romanai.  Grupės „Patruliai“ dainininkas Algis Radzevičius vedę buvusią „blogą mergaitę“ Milisandrą.  O Žvagulio sūnus Rytis suka ratus apie kitą Žvagulio  prodiusuojamą atlikėją Eglę Jakštytę. Tuomet, kai kalba pasisuko apie mielės romanus Žvaguliui nuotaika subjuro.  Pasirodo jis – kategoriškai prieš tarnybinius šurumburum....



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių