Ž. Grigaitis teisėjaus populiariame amerikiečių šokių projekte?

Šį sekmadienį LNK šokių konkurso „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ komisijoje teisėjaus verslininkas Žilvinas Grigaitis. Jam teks itin atsakinga užduotis – skirti balus poroms pirmajame finaliniame vakare. Po jo viena iš porų visiems laikams atsisveikins su LNK šokių aikštele ir nebepateks į „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ superfinalą.

Žilvinas Grigaitis – ne atsitiktinis asmuo šokių komisijoje. Mat Žilvinas ką tik grįžo iš Los Andželo ir amerikietiškojo šokių šou „Dancing With The Stars“ filmavimų. Žilvinas esą gavo pasiūlymą tapti vienu iš kviestinių komisijos narių 2013-2014 metų šou sezone. Tiesiogiai studijoje stebėjęs
amerikietiškąjį šou, jis jį lygina su lietuviškuoju.

„Mane nustebino, kad numeriai trunka ilgiau, 4-5 minutes, be to, komisijos nariai turi prisiimti atsakomybę už savo balus, nes paraleliai vyksta ir žiūrovų balsavimas dėl jų pačių. Žiūrovai turi teisę nubausti komisijos narė dėl jų galva neteisingai teikiamų balų“, - pasakojo Grigaitis.

Šį sekmadienį Žilvinas žada vertinti lietuviškas poras amerikietiškais vertimo kriterijais.

„Visų pirma – ne pakėlimus ar sportinius triukus, o visą visumą, išraišką, pateikimą, kiek tame pasirodyme yra prasmės“, - sakė komisijos nariu tapsianti Ž. Grigaitis.

Prieš artėjančių švenčių maratoną šį sekmadienį LNK projekte skelbiama švenčių tema.
Aktorė Aušra Štukytė ant parketo šoks savo gimtadienį šokį – mat dieną prieš tiesioginę LNK transliaciją bus atšventusi savo 34-ąjį gimtadienį. Katažina ir Dainius Dimša rengs vestuves – būtent taip jie interpretavo švenčių temą. Donatas Baumila ir Rasa Židonytė šoks pagal vieną žinomiausių kalėdinių filmų, tik jį perdarys savaip: „Kaip Grinčė Kalėdas vogė“. Tina ir Tadas scenoje atšvęs tango dieną, kuri visame pasaulyje pažymima gruodį, o Gintarė ir Vytautas šoks ugnies šventės šokį. Merūnas dainuos Ievai, kad tol, kol ji šalia, kiekviena diena jam šventė. Pora šoks pagal klasika tapusį Lucio Dalla  kūrinį „Caruso“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

praeivis

praeivis portretas
"vEErskininkas" ,- niekas negirdėjo kokį jis versla daro? gal blynus kepa?

kaunas

kaunas portretas
Dabar visi, kas tik netingi pasivadina verslininkais ir agurkiniai ir aguoniniai, net statybininkai dabar pasivadina verslininkais:)

Joo

Joo portretas
ką tas sukčius su stikline akim matys, geriau tegul pseudoarmani kostiumus pardavinėja prie viešos išvietės
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių