„X Faktoriuje“ dalyvaujantis rokeris žino šeimyninės laimės formulę

Muzikinio šou „X Faktorius“ – dalyviai jau antrajame etape. Į kūrybinę stovyklą Druskininkuose pakviesti geriausieji turi pademonstruoti turintys „x faktorių“, kurio taip ieško teisėjai Rūta Ščiogolevaitė, Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius-Samas ir Vytautas Šapranauskas.

Geriausiųjų kūrybinėje stovykloje pasirodžiusių sąraše – rokeris Saulius Šivickas. Energingu, rokerišku ir išsiskiriančiu balsu atlikdamas legendinės grupės „Queen“ dainą „Show Must Go On“ Saulius privertė suklusti ir ilgam jį įsidėmėti. Tačiau projekto dalyvio sceninis įvaizdis kaip diena nuo nakties skiriasi nuo jo asmeninio gyvenimo.

Šeimos žmogumi prisistatantis Saulius jau yra pasiekęs savo „karjeros aukštumas“ – sukūręs šeimą. Bent jau šį didžiausią asmeninio gyvenimo pasiekimą įvardina pats 30-metis. „Šeima yra mano pagrindas, mano ramstis, viską darau dėl jos. Namie turiu nuostabų žmogų – žmoną, kuri mane palaiko, o vaikai – mano didžiausi sirgaliai“, – pavydėtiną laimės ir sėkmės formulę atskleidžia dalyvis.

Tačiau šeimyniškumu žavintis vyras neišsižada ir savo vaikystės svajonės: „Noriu sau ir savo vaikams parodyti, jog turint didelę svajonę, pagrindinį tikslą, privalai jos nepaleisti, stengtis siekti atkakliai ir nuožmiai“, – pavyzdį vaikams demonstruoja S. Šivickas.


Šiame straipsnyje: X faktoriuslaimėmuzikarokeris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių