„X Faktoriaus“ teisėjų verdiktas pravirkdė 18-metį reperį

Nors „X Faktoriaus“ žiūrovai patiria daugybę emocijų, ko gero, jie nė neįsivaizduoja, kokią emocijų audrą išgyvena projekto pergalės siekiantys išrinktieji. Šou dalyviai kiekviename projekto etape stoja vis į nuožmesnę kovą su šalia esančiais vis stipresniais konkurentais. Tai išjudintų ir įjautrintų net ir šalčiausių nervų žmogų. O ką jau kalbėti apie šiuos jaunus, meniškus, talentingus ir ambicingus žmones?

Vienas tokių – reperis Dominykas Latvaitis. Aštuoniolikmetis vilnietis – kaip tikras menininkas – visas situacijas „perleidžia“ per save. Jis viską matuoja širdimi ir jausmais.

Dominykas  jau per pirmąjį pasirodymą išsiskyrė iš aplinkinių – jis charizmatiškas, žinantis ką ir kaip daro, ko siekia. Ir visa tai – įdedant daug širdies. Tai neliko nepastebėta ne tik TV3 žiūrovų, kurie sukėlė tikrą simpatijų audrą socialiniame tinkle „Facebook“, bet ir „X Faktoriaus“ teisėjų Rūtos Ščiogolevaitės, Sauliaus Prūsaičio, Samo ir Vytauto Šapranausko. Šapras pataria ir kitiems: „Nereikia slėpti jausmų.“

Tačiau Dominykui tai – natūrali būsena. Perėjusiam į kitą etapą reperiui kūrybinėje stovykloje Druskininkuose kaip nė vienam kitam teko daugybė išgyvenimų. „Stovykloje buvo toks chaosas. Aš jaučiausi visas ištampytas“, – prisiminimais iš antrojo „X Faktoriaus“ etapo dalinasi Dominykas.

„X Faktoriaus“ dalyvis prisipažįsta itin jautriai reaguojantis į savo artimųjų išgyvenimus dėl jo pasirodymų scenoje. „Tai, kas įvyko kūrybinėje stovykloje, mano šeimą privedė iki ašarų. O aš to negaliu matyti“, – emocijų protrūkį, pasibaigusį ašaromis ir atsinaujinusiu širdies skausmu, prisimena Dominykas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių