„X faktoriaus“ dalyvė Ugnė: reikia tik atkursti ir atkimti

"Dar niekada taip nenorėjau užlipti ant scenos, kaip to noriu dabar. Negalvoju, kaip pasiseks. Tiesiog noriu dainuoti“, – žodžius lyg žirnius į sieną beria „X Faktoriaus“ finalistė Ugnė Valinčiūtė, autobusu važiuodama į repeticiją. Dar vieną simbolinę dainą šį sekmadienį septintajame projekto finale dainuosianti Ugnė nekantrauja ja pasidalinti su visa Lietuva: „Tai mano vizitinė kortelė! Tikiuosi, neverksiu...“

Mergina tikina, kad buvo sunku – pertraukos tokiame šou tikrai ne į naudą. Tačiau Ugnė džiaugiasi, kad dalyviai ne smerkė, o palaikė. „Per tas šešias dienas, kai tik gulėjau lovoje, nes atsikelti nebuvo jėgų, skambino kone visi ir klausė: kaip mano sveikata, ar geriau, ar nereikia kuo padėti. Jau iškritęs Rūtos Ščiogolevaitės auklėtinis Justas Ašmantas net naminės duonos iš savo gimtinės atvežė“, – vis dar prikimusiu balsu pasakoja Ugnė.

Samo auklėtinė nekantri – labai nori dainuoti, nes viena šį sekmadienį jos atliksimų dainų bus iš tikrųjų simbolinė. „Samas pagaliau sutiko! Su ja pradėjau savo, kaip dainininkės, karjerą. Šios grupės dainas dainuodavau gatvėse!“ – įspūdingą pasirodymą šį sekmadienį, sausio 27-ąją, 19.30 val. tiesiogiai tik per TV3 žada U. Valinčiūtė.

Užbaigdama pokalbį mergina priduria: „Tik reikia dar atkursti ir atkimti!“

Kiekvieną sekmadienį „X Faktorių“ palieka vis po vieną dalyvį. Tiesioginėse TV3 transliacijose iš „X Faktoriaus“ kaimeliu tapusio Vilniaus priemiesčio Tarandės tarpusavyje kaunasi ne tik dalyviai, bet ir jų mentoriai – „X Faktoriaus“ teisėjai. Kiekvienas jų turi savo auklėtinių: Rūta Ščiogolevaitė ugdo vyresnius nei 25 metų amžiaus dalyvius – Aleksandrą Metalnikovą, Saulius Prūsaitis muzikines grupes – RSP ir „4 Roses“, Saulius Urbonavičius-Samas – merginas iki 25 metų amžiaus – Ugnę Valinčiūtę ir Giedrę Vokietytę, Vytautas Šapranauskas – jaunesnius nei 25 metų amžiaus vaikinus – Martyną Kavaliauską.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu sorri

nu sorri portretas
bet kas cia per dainininke, konkursante ar kas kad pastoviai uzkimus ar kas jai buna
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių