„X Faktoriaus“ dalyvė tapo naujuoju Lietuvos sekso simboliu

„Saulius Urbonavičius sakė – patekus į projektą gyvenimas pasikeis. Dabar jau suprantu, kad Samas buvo absoliučiai teisus. Gyvenimas jau pasikeitė!“ – prisipažįsta ne tik ryškiu balsu, bet ir grožiu išsiskirianti didžiaakė Kristina Radžiukynaitė, atidariusi pirmąją „X Faktoriaus“ tiesioginę transliaciją sekmadienį per TV3. Pasak 24 metų merginos, ji nė įsivaizduot neįsivaizdavo, kad geidžiamiausia muzikos mokykla tituluojamas projektas užims visą dainininkės gyvenimą!

„Jau po pirmosios transliacijos mano namus, elektroninio pašto dėžutę bei telefoną užplūdo laiškai ir SMS žinutės, – tęsia pasakojimą Kristina. – Nesitikėjau sulaukti tokio didžiulio dėmesio – ir vien iš vyrų! Jie kviečia į pasimatymus, manimi žavisi, rašo meilės laiškus“, – aiškina akimis blyksėdama viliokė Kristina.

Tačiau ne tik seksualios išvaizdos, bet ir auksinio balso gamta Kristinai nepagailėjo. Pasak  Rūtos Ščiogolevaitės, puiki išvaizda dainininkui yra labai svarbi!

„Jaučiuosi lyg sėdėčiau garsios užsienio dainininkės koncerte!“ – girdėjosi šnabždesiai sausakimšoje žiūrovų salėje Kristinai atlikus Davido Guettos dainą „When Love Takes Over“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

premjeras

premjeras portretas
taik kiek toj lietuvoj sekso simboliu, seksualiausiu? ir vel kas antra...kaip ir zvaigzdziu...penki lietuviai-trys sekso simboliai...

mh

mh portretas
jo ant Lietuvos tiek žvaigždzių, kad sukėlus ant dangaus būtų vienos "putės"

as

as portretas
pas mus kiekviena jauna pana jau sekso simbolis-vyrams tik vienas galvoj-kad tik sviezios ir jaunos, pradedant klimaksiniais ir baigiant pienburniais.....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių