Williamas ir Kate Kembridže dovanų gavo kūdikio drabužėlių

Viena britė motina trečiadienį paragino princą Williamą ir jo žmoną Catherine ryžtis tėvystei - ji įteikė karališkajai porai kūdikio drabužėlių.

30 metų Williamui, kuris yra antrasis žmogus eilėje į britų sostą, ir jo bendraamžei žmonai per vizitą universitetiniame Kembridže, kuris yra jų kunigaikštystės centras, jauna motina padovanojo rankų darbo šliaužtinukus.

27 metų Samantha Hill pasiuvo mažus šliaužtinukus su užrašu „Mažasis tėčio antrasis pilotas“, kuris yra užuomina į Williamo darbą paieškos ir gelbėjimo sraigtasparnio pilotu Karališkosiose oro pajėgose.

„Pasiuvau tam laikui, kai šis mažylis ateis“, - paaiškino S.Hill, kurios pačios dukra Beth gimė vos prieš mėnesį. - Jis yra sraigtasparnio pilotas, todėl jo kūdikis galvos, kad tėvelis yra šaunus".

Williamas yra sakęs, kad norėtų dviejų vaikų, ir visa šalis spėlioja, kada buvusi Kate Middleton pagimdys pirmąjį poros kūdikį.

2011 metų balandį susituokusią porą, kuri oficialiai yra vadinama Kembridžo kunigaikščiu ir kunigaikštiene, pagrindinėje šio Rytų Anglijos miesto aikštėje pasveikino džiūgaujanti minia. Tai pirmasis Williamo ir Kate vizitas Kembridže po to, kai jie vestuvių proga gavo savo titulus.

Catherine vilkėjo „MaxMara“ suknelę bei smėlio spalvos apsiaustą ir buvo su savo naująja šukuosena, kurią pirmą kartą pademonstravo antradienį Londone, - ilgomis tamsiomis sruogomis ir kirpčiais. Williamas vilkėjo tamsų kostiumą.

Pora aplankė prestižinį Kembridžo universitetą, mokyklą ir benamių prieglaudą, kur vienas gyventojas italas privertė Catherine nurausti pabučiavęs jos ranką.

Pora taip pat atidarė naują ligoninę netoliese esančiame Piterboro mieste.

Anksčiau sakydamas kalbą universiteto Senate Williamas kalbėjo, jog didžiuojasi savo ir sutuoktinės ryšiu su Kembridžu.

„Abu nepaprastai didžiuojamės, kad esame susiję su Kembridžu - vieta, garsėjančia visame pasaulyje savo dinamiškumu, grožiu ir mokslu, ir mums malonu čia šiandien drauge būti, - sakė jis. - Per mylią nuo mūsų buvo atrastos gravitacija ir DNR“.

Tame priėmime maždaug 400-ams studentų ir dėstytojų princas taip pat pajuokavo apie savo brolį: „Mano broliui Harry ir man pasisekė prieš penkerius metus atvykti į Kembridžą. Turiu pasakyti, kad tai buvo didžiausias Harry priartėjimas prie universiteto“.

28 metų Harry po mokyklos įstojo į armiją ir šiuo metu tarnauja Afganistane, kur dirba sraigtasparnio „Apache“ pilotu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių