Vytauto Kernagio fondas bendradarbiaus su „Smetoniška“ gira

Vytauto Kernagio fondas ir „Smetoniškos“ giros gamintojai pasirašė bendradarbiavimo sutartį. Šią girą gaminanti AB „Ragutis“ nuo kiekvieno nupirkto stiklinio giros butelio Vytauto Kernagio fondui skirs 10 centų.

„Bendradarbiavimo idėja išsivystė nuo dainos „Geri vyrai“ – jau prieš dvejus metus, įvedinėdami „Smetonišką“ girą į rinką, labai norėjome, kad ši daina skambėtų giros reklamoje. Mes esame dėkingi Vytauto Kernagio šeimos nariams už geranoriškumą, kad jie išklausė mus ir sutiko bendradarbiauti. Kaip padėką skiriame 10 ct nuo kiekvieno parduoto Smetoniškos giros stiklo butelio. Tikimės, kad vartotojai palaikys šią idėją ir mes per metus sukaupsime solidžią sumą fondo veiklai – prognozuojame, kad ji sieks nuo 80 iki 130 tūkst. litų“, - sakė AB „Ragutis“ generalinis direktorius Vytautas Meištas.

„Mus labiausiai džiugina tai, kad atradome būdą suteikti galimybę prie fondo veiklos prisidėti kiekvienam Lietuvos gyventojui“, - kalbėjo fondo vadovas Vytautas Kernagis jaunesnysis.

Sutarties pasirašymas įvyko a.a. Maestro Vytauto Kernagio pamėgtoje sodyboje Antaviliuose. Po pasirašymo vyko Vytauto Kernagio fondo draugams skirta šventė, kurioje grojo Andrius Kulikauskas, bardų grupės „Akustinis fotelis“ ir Dominyka ir Artūras, savo dainas atliko Ovidijus Jucys.

Sutartį abu Vytautai – Vytautas Kernagis jaunesnysis ir Vytautas Meištas – simboliškai pasirašė sodybos kieme, ant lauko stalo.


Šiame straipsnyje: Vytauto Kernagio fondas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių