V.Uspaskichas: Visa Lietuva pamatys mane tikrą

Paaiškėjo dar vienas TV3 vasaros projekto „Aš!” dalyvis – praleisti net kelias dienas su įjungtomis kameromis ryžosi europarlamentaras Viktoras Uspaskichas.

"Aš!“ žiūrovai pirmieji išvys naujausią politikos milijonieriaus pirkinį – dar dažais kvepiantį 170 kvadratinių metrų būstą Briuselyje. Jame V. Uspaskichas įsirengė ne tik sporto salę, bet ir nuosavą pirtį. Pasirodo, kad europarlamentaras jau ilgus metus domisi sveiku gyvenimo būdu, tad netruks pažerti ir daugybės patarimų, kaip išlikti sveikam ir jaunam sulaukus 50-ties, ir… kaip išgyventi iki 120 metų!

Laidos kūrėjai Uspaskicho gyvenimą fiksavo beveik tris paras.

„Juosta suktis pradėjo septintą ryto Briuselyje, o po poros dienų kamera išsijungė Kėdainiuose. Žiūrovai šįsyk tikrai turės unikalią galimybę pamatyti poną Viktorą itin gyvenimiškose situacijose. Ir su chalatu namie, ir jogos treniruotėje, pirtyje, kepant savo firminę kiaušinienę. Vėliau lydėjome jį į darbą Europos parlamente ir kartu skubėjome į lėktuvą, parskraidinusį jį namo į Lietuvą. Dar po kelių valandų prabangus mersedesas jau skriejo Kėdainių link, kur politiką pasitiko žmona”, – intriguojančias ketvirtadienio TV3 laidos akimirkas atskleidžia viena iš gyvenimo būdo realybės dokumentikos „Aš!” kūrėjų Živilė Miklytė.

„Visa Lietuva mane pamatys tikrą, tokį, koks esu iš tikrųjų“, – žada pats europarlamentaras ir priduria, kad šįsyk filmavimo kameroms pravėrė visas duris: tiek naujųjų namų Briuselyje, šeimos namo Kėdainiuose, paties sukurtos milijoninės verslo imperijos, tiek ir asmeninio gyvenimo. Laidoje „Aš!” vienas garsiausių Lietuvos politikų atvirai kalbės ne tik apie pinigus ir politiką, bet ir apie jausmus, šeimą bei draugus.

„Aš daug ką moku. Negi dar nepastebėjote? Ir verslą daryti moku, ir sau maistą pasigaminti, ir namą pastatyti, ir sūnų ar dukrą padaryti, dar partiją sukurti irgi moku“, – aštrių pasisakymų laidoje nevengs politikas.

Kodėl Viktoras Uspaskichas kiekvienam vyrui linkėtų tokios žmonos kaip Jolanta Uspaskich, kam vienas turtingiausių šalies politikų negaili pinigų ir apie ką dar tyliai svajoja?

Visi atsakymai – laidoje „Aš!” liepos 15 dieną, ketvirtadienį, 20.10 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: Viktoras Uspaskichas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių