V.Uspakich tėškė žurnalistei R.Tapinienei: tu man nepatinki

LNK studijoje Darbo partijos lyderiui Viktorui Uspaskich laidoje „Diagnozė: Seimas“ teks prisiminti savo kadaise ištartus žodžius, kad yra mokėjęs prostitutei.

„Visi vyrai absoliučiai tai bandė, bet ne visi turi drąsos tai pripažinti, man buvo įdomu pažiūrėti, kaip moterys parsiduoda. Kaip Jūs“, – susierzinęs dėl nepatogių laidos vedėjos klausimų Rasai Tapinienei tėškė politikas.

Emocijų užvaldytam V. Uspaskichui rodėsi, kad konservatoriai papirko laidos vedėją spausti jį į kampą nemaloniomis temomis.

„Kiek jums sumokėjo?“ – širdo politikas, o išgirdęs, kad tiek pinigų neturi, drėbė paskutinį „argumentą“ – „Tu man nepatinki“.

Kūrybinė laidos grupė juokėsi, prisiminusi Darbo partijos lyderio komplimentus vedėjai prieš eterį.

Nužvelgęs šalia atsistojusios R. Tapinienės figūrą, politikas negailėjo pagyrų: „Jūs labai gerai atrodot iš šono“. Nei darbiečių, nei konservatorių nepalaikantys laidos dalyviai po jos prisipažino, kad tokio sudirgusio Viktoro Uspaskicho jiems dar nėra tekę matyti.
Darbo partijos lyderis gudrus: komplimentus jis žarstė ir Irenai Degutienei, tačiau prisipažino, kad ne vienerius metus siekto premjero posto neužleistų.

I.Degutienės ir V.Uspaskich dvikova naujoje LNK laidoje parodys ne tik šių politikų sugebėjimus žongliruoti skaičiais ir pažadais.

LNK televizijos diskusijų šou „Diagnozė: Seimas“ premjeroje - karštas Darbo partijos lyderio Viktoro Uspaskich ir Seimo pirmininkės Irenos Degutienės žodžių mūšis.

Politika nusivylusi Seimo pirmininkė premjero posto taip pat neišsižada, nors pripažįsta, jeigu vėl tektų rinktis tarp medikės darbo ir politikės karjeros,  pastarosios atsisakytų.

Su kuo iš šių politikų verslą darytų milijonierius Arvydas Avulis ir ko nesamdytų į darbą,  dėl ko susilažino Viktoras Uspaskich, nesėkmės atveju pažadėjęs atiduoti 10 mln. Lt? Apie tai – intriguojančioje, karštoje laidoje „Diagnozė: Seimas“ – jau šį trečiadienį 19.55 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: UspaskichTapinienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

mu

mu portretas
mužikas ir seime, ir europarlamente mužikas. Gali jį ištraukt iš kaimo, bet kaimo iš jo - nė per kur...

arunas

arunas portretas
Ir man ji nepatinka

negi

negi portretas
ji save laiko grazia, keista, o del tokio pasakymo normalu kai del daugelio aplinkybiu gali zmogelis susierzinti kas cia tokio, jei taip tada nafik, visus i psihuskes uzdarykit arba i tesismus pasiduokit...
VISI KOMENTARAI 8

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių