V.Šiškauskas įsiliejo į „Žvaigždžių kvartetą“

Baladžių autorius Vytautas Šiškauskas maloniai užsiėmęs - naujo albumo įrašai, soliniai ir „Žvaigždžių kvarteto“ koncertai, kelionės Lietuvoje ir užsienyje. Šiemet jis mini trečius aktyvios koncertinės veiklos metus.

„Muzika mane persekiojo visą gyvenimą, bet klausite, kur anksčiau buvau, kodėl nesirodžiau ant didžiosios scenos? Anksčiau buvau labai nedrąsus, savikritiškas. Negalėjau bet kaip lipti į sceną, kaip dabar matau yra daugelio daroma“, - pradeda pokalbį Vytautas.

Vis dėlto prieš trejus metus pradėjęs aktyvią solinę veiklą, šiandien dainininkas jau skaičiuoja daugybę šlageriais tapusių dainų, surengtų koncertų ir gerbėjų. Paklaustas, ar prisimena savo pirmąjį koncertą, muzikantas puola dalintis prisiminimais: „Pirmas įsimintinas koncertas vyko Ignalinoje. Tiesa, beveik nieko neatsimenu - viskas iš jaudulio. Tik atsimenu kaip atvažiuoju, o salė - pilna žmonių. Grįžau po koncerto namo ir supratau, kad tai - pradžia ir kad dar koncertuosiu“.

Dainininkas sako, kad kiekvienas koncertas, aplankytas miestelis ir jo žmonės - išskirtiniai. Bendravimas ir atgalinis publikos ryšys yra būtent tas atpildas, kuris atlikėją įkvepia kūrybai, kartais tikrai sekinančios gastrolėms ar keliems koncertams tą patį vakarą.

Ateities planus šiuo metu Vytautas sieja ne tik su sėkminga soline veikla, bet ir su šiais metais veiklą atnaujinusia grupe „Žvaigždžių kvartetas“. Kartu su Viktoru Malinausku, Valdemaru Frankoniu ir Asta Bagdonavičiene šiuo metu įrašinėjamas kvarteto pirmasis albumas, dėliojamas koncertų grafikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

joana

joana portretas
l abas ryšas msrija riaš myliu zuiki klanailijes piutalas jie gali ty vate sveii dabat juosetas. labai pazle gali mane kelio laukai šridžiaii šridis titai manrs marius g vetajis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių