V.Šapranausko kolega: teatre jis būtų kalnus nuvertęs, bet kentėjo TV

Grįžti į straipsnį

labai

labai portretas
labai gaila ,kad mus paliko talentingas zmogus.laukdavau jo laidu.uzuojauta visiems

juk

juk portretas
jei visi kalba kad tai buvo aktorius is didziosios raides tai juk jis mate kas vyksta jis duso salia tu silikoniniu leliu juk jos yra pajuokos objektai,o tos laidos atsibodusios ,jam tai atsibodo o gyyenti reikia ,pinigai tose laidose mokomi neblogi ir tiesiog pavargo nuo tos tuscios rutinos ,/

Menininkas

Menininkas portretas
Tikras talentas ir puikus pavyzdys yra aktorius Kazlas. Pabande, suprato, apsisprende - pigiai televizija ne talentam. Kad kas butu atveres akis Šaprui... Nuosirdi uzuojauta seimai.

gerbėja

gerbėja portretas
Aš dar ilgai negalėsiu atsigauti po tokios tragedijos. Kiekvieną kartą žiūrėdama chorų karus, ar kitą jo vedamą laidą, aš žiūrėdavau todėl, kad jas būtęnt vedė jis. Dabar jos liks tuščios ir neįdomios. Kadangi daugiau neatsiras toks aktorius, kuris galėtu taip pritraukti žmones. Aš reiškiu gilią užuojautą artimiesiems. Dabar man tos laidos bus tuštybės mūgė.

JO

JO portretas
Sistema aiški, kad TV jis kentėjo, nes didelius pinigus mokėjo. Su teatro atlyginimu taip nepagyvensi. Išgerti norisi ar daug ar mažai gauni. Teatre gyventum ant dietos, o televizijoje pinigai ir visos Lietuvos dėmesio centre.

jurga

jurga portretas
o kas jam padejo .tikriausiai niekas.dabar visi malat nesamones.o ta jo kaliause viska ir gadino

Tiesa. Sutinku

Tiesa. Sutinku  portretas
" Jis jautėsi vienišas. Žinomumas, populiarumas irgi labai daug priduoda vienišumo. Tu jau nebežinai, kas yra draugai, kas nedraugai. Sunku išeiti į viešumą. Manau, kad jis turėjo daug draugų, bet tai buvo pseudodraugai, kurie bendravo tam, kad galėtų pabūti šalia Šapro", - teigė A. Sakalauskas.

ZI TAD BLINDA

ZI TAD   BLINDA portretas
Taigi TV3 ir tegu atasako už Šapro nugalabinimą pagal senovės lietuvių papročius: akis už akį; dantis už dantį. Lygiosios ! Jokių teismų su iškrypusiais teisėlaužininkais. // Sugavo Vensloviškių kaimo vyrai jauną čigoną- arkliavagį. Nesikreipė į valsčių. Sumušė ir paliko. Po poros mėnesių vagišius pasimirė. Pasakojo teta Petronėlė mūsų XX amžiuje. // Neblogas senolių kaimiškas TEISINGUMAS. IR TAM KAIMUI SUKAKO >> KAIP 350 METŲ.

va kaip

va kaip portretas
Butu teatre kalnus nuvertes bet labiausiai uz viska mego pinigus ir save. Todel ir buvo vienisas su savo pinigais ir be meiles.

hmm

hmm portretas
Gaila zmogaus isejusio anapilin anksciau nei reikia.Gaila kaip ir bet kurio kito zmogaus, gaila tu geru darbu kuriuos butu spejas nuveikt. Bet man nesuprantama kur cia pas gerb. Vytauta ta nepakartojama talenta randant. Tikram talentui, per daug pas ji cinizmo grubumo ir pagiezos buvo. Zmogus kaip zmogus, neblogas saumenas, bet kad talentas... Ir is vis, taip vadinamos ziniasklaidos ispustas burbulas dvelkia stipria nepagarba amzina atilsi isejusiam.

poetas

poetas portretas
Dėkojam seimui ir tėvynei už pigų alų ir degtinę. Už alkoholį ant visų kampų - prieinamą mūs daugeliui mažų vaikų. Už 5 000 girtų savižudžių sūnų ir dukterų. Dar už girtų išžagintų 7 000 mūs motinų ir dukterų. Už 25 000 vaikų namuose augančių girtų tėvų vaikų. Už 50 000 vaikų gyvenančių namuos girtų tėvų. Už girtų nužudytų 30 000 šalyje žmonių, Už beveik 100 000 žuvusių avarijose po ratais girtų. Už girtų tris kart tiek sužeistų Už penkis kart tiek nuo alkoholio susirgusių. Beveik už pusę milijono pragertų smegenų. Ir už pusantro milijono alkoholio paliestų nelaimingųjų. Už milijardus nuostolių mokesčių mokėtojams: Kalėjimams, policijai, ligoninėms, vaikų namams. Už milijardus pelno alkoholio gamintojams. Auksinėms jų pilims ir deimantiniams vaikams. Už tai, kad esami pirmi pasauly, Statistika per 100 metų – lyderiaujanti. Už įstatymus – alkoholio gamintojų naudai. O mūsų dūšias – tegul velniai pekloj gaudo.

Galerijos

Daugiau straipsnių