V.Šapranausko kolega: teatre jis būtų kalnus nuvertęs, bet kentėjo TV

Aktorius Vytautas Šapranauskas buvo nepaprastai darbštus, žiauriai vienišas, kentėjo dėl savo populiarumo ir televizijos laidų, kuriose jam pastaruoju metu teko dirbti, kokybės. Apie tai „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Lietuva tiesiogiai“ kalbėjo velionio kolega aktorius Arūnas Sakalauskas, rašo portalas 15min.lt.

„Netekome vieno iš talentingiausių Lietuvos aktorių, vienų iš charizmatiškiausių Lietuvos žmonių“, – sakė A.Sakalauskas, iš karto po šių žodžių prabilęs apie V.Šapranausko bėdą, apie kurią pastaruoju metu buvo kalbama pusbalsiu arba aktoriui už nugaros, – apie alkoholį.

„Pastaruoju metu nesimatė jokių ženklų, bet... Ta pati problema, kurią ir aš turiu. Kalbu apie alkoholį. Aš ne ekspertas, galiu kalbėti tik apie save, apie Vytą aš jokiu būdu negaliu sakyti. Tiesiog apie save galiu pasakyti, kaip kartais tai priveda prie tokio skausmo ir tokio sunkumo, kad vienintelis būdas yra tik kažkaip pasitraukti, nes tu visiems kliudai. O Vytas – labai žinomas žmogus ir visi tie juokai apie ligonines gali labai lengvai įvaryti žmogų į kampą, – ištarė A.Sakalauskas ir čia pat dar kartą apsidraudė: Čia tik mano hipotezės, aš nežinau, ką jis galvojo ir kas atsitiko.“

„Jis galėjo pergyventi ne tiek dėl komentarų, kiek dėl savęs, dėl to, kad jis pats suprato, kad tai trukdo jam ir trukdo kitiems žmonėms. Tai yra liga, pasiskaitykite – aiškiai parašyta ligų klasifikacijoje, – tai yra psichikos ir elgesio sutrikimas" – pasakojo A.Sakalauskas.

„Teatre jis būtų kalnus nuvertęs, tačiau buvo priverstas vaidinti zuikį televizijoje. Jis „Ferrari“ buvo, o jam reikėjo važinėti su vaikišku dviratuku. Žinoma, jis tai darė sąmoningai, iš kažko gyventi reikia, bet jis tai darė gerai, „nechaltūrindavo“

Jis jautėsi vienišas. Žinomumas, populiarumas irgi labai daug priduoda vienišumo. Tu jau nebežinai, kas yra draugai, kas nedraugai. Sunku išeiti į viešumą. Manau, kad jis turėjo daug draugų, bet tai buvo pseudodraugai, kurie bendravo tam, kad galėtų pabūti šalia Šapro", - teigė A. Sakalauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

labai

labai portretas
labai gaila ,kad mus paliko talentingas zmogus.laukdavau jo laidu.uzuojauta visiems

juk

juk portretas
jei visi kalba kad tai buvo aktorius is didziosios raides tai juk jis mate kas vyksta jis duso salia tu silikoniniu leliu juk jos yra pajuokos objektai,o tos laidos atsibodusios ,jam tai atsibodo o gyyenti reikia ,pinigai tose laidose mokomi neblogi ir tiesiog pavargo nuo tos tuscios rutinos ,/

Menininkas

Menininkas portretas
Tikras talentas ir puikus pavyzdys yra aktorius Kazlas. Pabande, suprato, apsisprende - pigiai televizija ne talentam. Kad kas butu atveres akis Šaprui... Nuosirdi uzuojauta seimai.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių