V.Šapranauskas po Naujųjų metų diriguos „Chorų karams“

Pasibaigus televizijos projektui "Šok su manimi" laidos vedėjo kėdę Vytautas Šapranauskas iš karto iškeis į chorų vadovo vaidmenį ir diriguos naujai TV3 laidai.  "Chorų karuose" susikaus žymūs atlikėjai ir pramogų scenos atstovai, kurie savo gimtajame mieste ieškos talentų ir kvies juos įsilieti į miesto chorą.

Žvaigždžių suburtos komandos kiekvienoje tiesioginėje laidoje taps savo krašto vėliavnešiais. "Chorų karuose" komandoms vadovaujančių žvaigždūnų misija – atskleisti naujus gimtojo miesto talentus, nes kiekvienoje laidoje choras turės atrasti vis kitus solistus.

"Išgirdę žodį choras, daugelis įsivaizduoja žmonių grupę, išsirikiavusią ant įvairaus aukščio laiptelių keliomis eilėmis, pasipuošusią ilgomis suknelėmis, smokingais ar tautiniais drabužiais ir atliekančią akademinį repertuarą. Toks įvaizdis šioje laidoje bus paneigtas. Žiūrovų laukia modernūs chorai, kurie atliks visų laikų populiariausias dainas iš žvaigždės, kuruojančios savo miestą, repertuaro. Žiūrovai kiekvienoje laidoje pamatys ne tik dainuojančius, bet ir šokančius chorus. Be to, kiekvienai atlikėjų grupei bus paskirta tam tikra spalva – vieni bus raudoni, kiti mėlyni, treti žali. Taip juos lengviau skirs ir komisija, ir žiūrovai. Šio šou nugalėtojai laimės piniginį prizą, kuris bus skirtas jų pasirinktam labdaringam miesto tikslui įgyvendinti", – naująjį projektą pristatė "Chorų karų" prodiuseris Justinas Milušauskas.

Naujo projekto atrankos prasidės netrukus.


Šiame straipsnyje: Vytautas Šapranauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių