V.Pauliukaitis „69 danguje“ merginas išvadino „kikimaromis“

Šį šeštadienį žiūrovai „Žvaigždžių duetuose“ pamatys talentų vakarą.

Aida Žiliūtė gros smuiku, Marius Gelažnikas dainuos latviškai, saksofonu improvizuos Vilius Tarasovas, į kosmosą skris Vitalijus Cololo.  

Vienas iš daugiausia komisijos dėmesio sulaukusiųjų buvo „69 danguje“ ir Jeano Claude'o pasirodymas. Merginos ir Jeanas talentų vakarui pasirinko Kinijos temą. Merginos smagiai dainavo lietuviškai kinišku akcentu, vilkėjo kiniškomis šilkinėmis suknelėmis, o Jeanas Claude'as rodė karate kovos meną.

Tačiau komisija dueto pasirodymą sudirbo. „Šitaip sudirbinėjami artimi žmonės“, - duetą bandė guosti komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis. Vytenis Pauliukaitis, pasigedęs numerio siužeto, merginas išvadino „kikimaromis“ ir labai suabejojo, ar Jeanas tikrai rodė karatė judesius.

Kiti komisijos nariai pastebėjo, kad karatė yra japonų kovos menas, ir Jeanas turėjo pademonstruoti kong fu. Komisijoje vertinusi aktorė Kristina Kazlauskaitė pasirodomą pavadino „nedideliu chaosėliu“ ir aiškino nesupratusi, kas vyksta.

Merginos juokais aktorei aiškino, kad jos vaidino padavėjas kinų restorane, o Jeanas Claude'as rodė, kas gali laukti už vakarienę nesusimokėjusio kliento.

„Pamatę mus užkulisiuose su šitomis suknelėmis, visi prašė vištienos sojų padaže“, - prisipažino Nijolė Pareigytė.

Talentų vakaras „Žvaigždžių duetuose“ - šeštadienį, 18 val., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių