V.Mičiulienės laukia prasiskolinusios Bilevičiūtės likimas?

Žinomos humoristės, režisierės Violetos Mičiulienės giminės ir artimieji - šoke. Kaip ji, krizės sąlygomis ir dar sausio 13-ąją gali atidaryti barą!

„Paskambino tėvukas. Rėkia - tu ką, beprotė, vėl paskolą pasiėmei? - pokalbį su tėčiu prisiminusi guodžiasi Violeta. -  Visi mane vadina idiote. Klausia, kodėl tą barą atidarau ne Klaipėdoje, ne Kaune, o būtent Vilniuje, kur tokia konkurencija. Visi gąsdina, kad mane ištiks Dainos Bilevičiūtės likimas - liksiu su milijoninėmis skolomis ir bankrutavusiu verslu“.

Taip visi artimieji sureagavo į pranešimus, kad humoristė LNK televizijoje atidaro „Barą „Pas Violą“. Tiesa, baras bus ir svečiai bus, bet jis veiks tik studijoje filmavimo metu. Nei licencijos prekybai alkoholiu, nei kasos aparato nereikės ir Violeta savo pinigais nerizikuos.

„Mano artimieji tikrai teisūs - verslininkė aš būčiau ne kokia. Man svarbiausia - draugai, pašnekesiai. Jei turėčiau savo barą, o į jį ateitų smagi kompanija, prisėsčiau pabendrauti, o paskui ir išeičiau su jais kartu toliau linksmintis į kitą barą“, - juokiasi V.Mičiulienė.

Todėl V.Mičiulienė nei baro, nei savo verslo nepradėjo net gavusi palikimą. Likusi viena auginti du sūnus, moteris labai sunkiai vertėsi, bet praturtėjo per naktį, netikėtai gavusi palikimą.

Humoro ir pokalbių žanras jai - kur kas artimesnė sritis, mat ji jau 20 metų dirba režisiere, turi savo teatro trupę.

LNK „Baras „Pas Violą“ kiekvieną savaitę sulauks žymių svečių, Lietuvos žvaigždžių, kurios į barą ateis atsipalaiduoti, pakalbėti, padainuoti. Naujojo šou receptas - lygiomis dalimis meilė, aktualijos ir muzika su aštriu humoro padažu. Žinomai humoristei talkins talentingų aktorių komanda - Marius Jampolskis, Ramūnas Šimukauskas ir Saulius Siparis.

„Baro „Pas Violą“ premjera - trečiadienį, 20.30 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: Violeta MičiulienėPas Violą

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių