V.Matačiūnaitės seserį LNK seriale „Mano mylimas prieše“ vaidins E.Driukaitė

Ji ir jis. Prabangi lova. Raudonos braškės. Įkaitusi atmosfera. Karšta meilės scena... Paskui ji išspiria jį iš lovos ir liepia nešdintis. Pirmoji naujo LNK serialo „Mano mylimas prieše“ meilės scena teko žinomai aktorei Eglei Driukaitei.

Jos personažas Milda - sąžinę pardavusi jauna moteris, kuri bet kokiomis priemonėmis norinti užvaldyti įtėvių turtą - prabangų viešbutį.

„Meilės scenos yra darbo dalis. Joms reikia ypatingo nusiteikimo. Ekstremalumų mano profesijoje daug. Ir  kai trūksta laiko pilnai surepetuoti scenai, ir kai tenka suvaidinti  intymią sceną. Šiame seriale vaidinu ypač godžią,  apgaule ir klastingais būdais siekiančią užsitikrinti sau patogų gyvenimą  moterį. Toks charakteris man, kaip žmogui, nėra artimas, todėl šis vaidmuo man pakankamai ekstremalus“, - prisipažįsta aktorė.

Ką tik ji grįžo nusifilmavusi kitoje labai ekstremalioje scenoje - turėjo įspūdingą sceną vairuodama užkištomis Vilniaus gatvėmis. „Miesto gatvėmis vairavau svetimą prabangų visureigį, turėjau stebėti  eismą,  tuo pat metu vaidinti ir dar žiūrėti, kad nieko neatsitiktų kamerai, pritvirtintai ant mašinos kapoto... Vaidmens ekstremalumus priimu kaip tam tikrą iššūkį sau ir kaip patirties kaupimą“, -sako Eglė.

Seriale Eglės vaidinama Milda ir Vilijos Matačiūnaitės Miglė - seserys. Radikaliai skirtingos. Viena - mergina, atsidavusi savo pašaukimui rūpintis gyvūnais ir turinti tvirtus moralinius principus , o kita - moteris, kuriai nieko nėra švento. Užaugusios toje pačioje įtėvių šeimoje, seserys yra  visiškai skirtingos.

Tik filmavimo aikštelėje susipažinusios merginos tarpusavyje rado bendrą kalbą, tačiau jų vaidinamos seserys ne tik negaili viena kitai skaudžių ir užgaulių žodžių, bet kartais ir savo veiksmais negailestingai engia viena kitą.

Pati sesers Eglė neturi, todėl remiasi kitų žmonių gyvenimo patirtimi: „Esu girdėjusi, kad kartais seserų santykiai būna  tokie blogi, kad net kraujo ryšys nepadeda susitaikyti ir atleisti viena kitai, juk artimų žmonių išdavystės  būna pačios skaudžiausios.  Šiame seriale išdavysčių ir intrigų tikrai netrūks, kaip netrūks ir meilės atodūsių, juk šio serialo pavadinimas jau kalba pats už save“, - sako E. Driukaitė.

Naujas serialas „Mano mylimas prieše“ su Egle Driukaite - kovo mėnesį per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių