V.Matačiūnaitės pašto dėžutėje įsimylėjusi gerbėja paliko savo buto raktus

LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ Vilija pirmą kartą prisipažins, jog daugybė apie ją sukurtų legendų - šimtu procentų neteisingos. 

Žaibiškai realybės šou  „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjusi ir naują karjerą LNK seriale „Mano mylimas prieše“  pradedanti  dainininkė Vilija Matačiūnaitė ilgą laiką   buvo  dingusi iš pramogų pasaulio,  vengė bendrauti su gerbėjais ir ignoravo pikantiškų skandalų jos gyvenime ieškojusius  žurnalistus. Taigi nenuostabu, kad pasipūtusios, „sužvaigždėjusios“ Vilijos įvaizdis  aplipo įvairiausiomis kalbomis.

Sklido gandai, jog gražuolės Vilijos kasdienybėje vyrų dėmesio - per akis. Jog iš margo garsenybių būrio ji tikrai gali pasirinkti kokį tik nori: turtingą, gražų ar talentingą.  Ir kad jos palankumo siekia pats Arūnas Valinskas.

„Ar galite patikėti, kad netgi tais,  šlovės metais,  buvo tik vienui vienas vaikinas, kuris man rodė nuoširdų dėmesį: rašydavo laiškus“.

Vilija sutriks paklausta apie dar  vieną - kitos seksualinės orientacijos gerbėją. Moterį, kuri Vilijos meilės siekė brangiomis dovanomis ir dainininkės pašto dėžutėje netgi buvo palikusi voką su savo buto raktu... Tad ar yra tiesos kalbose, kad Vilijos Matačiūnaitės biografijoje buvęs ir netradicinis meilės ryšys?

Intriguojančios, iki šiol niekur neskelbtos Vilijos Matačiūnaitės gyvenimo detalės, laidoje „Gyvenimas pagal moteris šį vakarą 21.00 tik per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių