V.Kaikaris: varpas vyrai didinasi norėdami pasipuikuoti

Į LNK laidos „Žvaigždžių klubas“ studiją pokalbiui su laidos vedėjais Natalija Zvonke ir Vitalijumi Cololo plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Vygintas Kaikaris atvyko nešinas krūtų implantais.

V. Kaikaris prisipažino, kad plastikos chirurgai yra tarsi maži moterų draugai, kurie puikiai žino, kodėl moterys gražinasi.

„Moterys krūtis neretai didinasi tam, kad gražiau atrodytų su suknele, ar maudymosi kostiumėliu paplūdimyje vasarą“, - jau šį trečiadienį LNK laidoje „Žvaigždžių klubas“ pasakos Vygintas Kaikaris.

Pasak chirurgo, vyrai atvyksta pasididinti varpų. „Tokias procedūras besirenkantys vyrai maudydamiesi pirtyje ar duše nori drąsiai pasipuikuoti, kokį įrankį turi“, - rėš V.Kaikaris.

Pasak plastikos chirurgo, pasitaiko ir tokių atvejų, kai pasigrąžinti atvykusį pacientą tenka atkalbinėti nuo operacijos.

„Būna ir tokių, kurie ateina atlėpusiomis ausimis, o prašo pašalinti kokį visai nežymų apgamėlį“, - juokdamasis pasakos V. Kaikaris.

Kokiomis paslaugomis naudojasi plastikos chirurgo žmona Kristina Kaikarienė ir kokia yra Rūtos Ščiogolevaitės krūtinė, sužinosite jau šį trečiadienį, „Žvaigždžių klube“ 20.30 per LNK.


Šiame straipsnyje: Vygintas Kaikaris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių