Vitalijus Cololo „Žvaigždžių duetuose“ svajoja dainuoti su žmona

„Lietuvoje visi mėgsta dainuoti, dainuoja ir net pinigus už tai gauna, nors natų nepažįsta. O kodėl man nepadainuot mylimai tėvynei?“ - kvatojasi humoristas Vitalijus Cololo, po Naujųjų metų dalyvausiantis populiariajame LNK šou „Žvaigždžių duetai“.

Cololo prisipažįsta, kad dainuoti nori taip stipriai, kad net nenulaiko balso. „Aš, daina ir juokas - neatskiriami, nes esu iš Dzūkijos“, - sako Vitalijus, prieš vienuolika metų išleidęs net savo dainų albumą.

Svarbiausia, tvirtina Cololo, dainuoti iš širdies: „Gali pjaut ir pro šoną, bet jei su jausmu, nuoširdžiai, bus pilnos salės. Žiūrovų simpatijas imsiu ne balsu, o vaizdu: šou ir gabaritais“.

O jei jau gabaritais, gal į „Žvaigždžių duetų“ partneres jis norėtų ir solidžios partnerės? „Vitalija Katunskytė? Nepakelsiu tiek... brendžiuko. Su Vitalija reikia padaryt gramą po kiekvienos dainos, o aš dabar vengiu alkoholio. Va, jei būtų vasara, Palanga, tai mudu su Vitalija duotumėm džiazo!”

Užvis labiausiai Cololo norėtų dainuoti su savo žmona Inga. „Ji giedojo bažnyčios chore, turi gerą balsą, o be to, duetui yra puiki proga - greit bus dešimt metų, kai mes kartu“.

„Žvaigždžių duetai“ su humoristu Vitalijum Cololo - netrukus per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių