Visoje Lietuvoje prasideda LABASadorių atranka

Šią savaitę Lietuvoje prasidėjo „Labas“ ambasadorių – LABASadorių – atranka.

Šie pramogų ir pašėlusių akcijų vėliavnešiai gaus rimtas pareigas nemokamai lankytis geriausiuose vakarėliuose, kurti pramoginius renginius savo mieste ar burti draugus „Facebooke“ beprotiškų idėjų įgyvendinimui.

„Esi vakarėlių siela? Neįsivaizduoji savo gyvenimo be draugų ir mobilaus telefono? „Facebooke“ pratrynei skylę spausdamas „Like“ mygtuką? Trykšti idėjomis „Labas“ reklamoms? Jei taip, turi neblogus šansus LABASadorių atrankoje“, - reikalavimus kandidatams vardino Raminta Rimkienė, „Bitės“ atstovė ryšiams su visuomene.

LABASadoriai atstovaus „Labas“ prekės ženklą, skleis apie jį geras žinias, kurs „Labas“ produktus ir filmuosis reklamose, galės pradėti karjerą „Bitėje“. Laisvų LABASadorių kėdžių kiekis ribotas, tokias pareigas gaus tik 18 kandidatų, labiausiai vertų tokio titulo.

Pretendentai į LABASadorius gali registruotis užpildę specialią anketą tinklalapyje. Vėliau Lietuvos miestuose vyks gyvos LABASadorių atrankos, kuriose kandidatams reikės patvirtinti ir įrodyti savo pasiruošimą sunkiam darbui pramogaujant.

Kadenciją pradėjusieji LABASadoriai organizuos smagias akcijas savo miestuose, pavyzdžiui, stalo teniso turnyrus, šašlykų kepimą centrinėje aikštėje ar kino seansą su temine apranga. „Labas“ ambasadoriams bus garantuotas ir patekimas prie slaptų laboratorijų „Bitėje“, kur gimsta nauji „Labas“ produktai.

Taip pat LABASadoriai turės galimybę nemokamai patekti į geriausius koncertus ir vakarėlius Lietuvoje, „darbui“ gaus naujausius telefonus bei specialius įkainius mobiliam ryšiui.

Registracija į LABASadorių atranką vyks iki gegužės 12 d., o pirmieji jų veiklos vaisiai pasirodys mėnesio pabaigoje.


Šiame straipsnyje: Labas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių